La domòtica ja no és una cosa del futur, sinó que està disponible per fer-nos sentir més còmodes en la nostra llar, mantenir-nos segurs i estalviar en electricitat. Ara et presentem LEOTEC SmartHome, una solució de productes destinada a la llar intel·ligent, que ens permeten controlar i vigilar el nostre domicili des del mòbil, sense necessitat de costoses instal·lacions i sense pagar quotes mensuals

 

Leotec SmartHome principal

 

Els diferents mòduls que conformen LEOTEC SmartHome ens ofereixen moltes possibilitats. Des encendre remotament la llum al matí als nens perquè es vagin despertant fins activar l'aire condicionat mentre tornem a casa, per trobar-la a una temperatura adequada. També podem programar els electrodomèstics, així realitzaran les tasques a les hores en què l'electricitat resulta més econòmica, una cosa molt a tenir en compte atenent al seu cost actual

La plataforma LEOTEC SmartHome es basa en el protocol MacBee, que evita que ningú pugui utilitzar els mòduls sense permís. El control es realitza mitjançant una app per Android o iOS, i no cal pagar per utilitzar el servei. Tampoc necessitem que la instal·lació la realitzi un professional, molts mòduls fins i tot disposen d'una fixació adhesiva per evitar els antiestètics forats al sostre.

Leotec SmartHome domotica

Les possibilitats per a la seguretat de LEOTEC SmartHome són enormes. Podem vigilar la nostra llar per càmera, i fins i tot dirigir-nos mitjançant veu a qualsevol intrús. Els detectors de fum i CO2 evitaran possibles incendis i fuites de gas. També tenim disponibles sensors de presència i d'obertura de portes i finestres.

 

Seguretat, confort i senzillesa són tres paraules que defineixen el concepte de llar digital que LEOTEC vol instaurar a les llars espanyoles.

 

Seguretat: Els mòduls Smarthome treballen utilitzant el protocol segur de comunicacions MacBee, el qual garanteix que els mateixos es troben fora de perill de possibles amenaces externes a la xarxa a la qual es connecten.


Senzillesa d'ús: Només cal instal·lar els mòduls on l'usuari desitgi, obrir l'aplicació i configurar els paràmetres de la xarxa WiFi perquè automàticament siguin detectats i l'usuari tingui accés a les seves funcionalitats.


Confort: En tot moment i allà on es trobi, l'usuari tindrà la possibilitat de monitoritzar tot el que a casa passa, rebre notificacions en pantalla o alarmes sonores que indiquin d'un possible problema o risc.

 

Mòduls per a totes les necessitats de la llar connectada

 

Mòdul de control "Gateway"

El Mòdul d'enllaç o Gateway, és un dispositiu de connexió i transmissió de baix consum que fa d'enllaç entre els diferents dispositius del sistema SmartHome de LEOTEC. Centralitza totes les connexions a través del protocol de seguretat MacBee i és capaç de suportar fins a 64 dispositius connectats al mateix temps.

LESHM01 768x768

Mòdul de detecció de moviment

El detector de moviment és un dispositiu de seguretat basat en el protocol de seguretat MacBee capaç d'enviar en temps real informació de l'estat al mòdul d'enllaç o Gateway. Els usuaris reben en temps real alertes visuals mitjançant notificacions o alertes sonores en el moment immediatament un avís a la APP de la seva smartphone quan el sensor detecti qualsevol moviment

LESHM03 768x753

Endoll intel·ligent

L'endoll intel·ligent és una presa de corrent que es pot controlar de forma remota des d'un Smartphone o Tablet. Permet visualitzar de forma gràfica el consum energètic en temps real de l'aparell que hagi connectat, així com accedir a un complet historial de consums. A més, permet programar l'encesa i / o apagat de forma remota. Si l'usuari es troba fora de casa, li permet simular la seva presència, encenent remotament ràdio, televisió, llums ...

LESHMKIT01 2 768x768

Mòdul de control d'aire condicionat

El mòdul de control remot d'aire condicionat permet controlar de forma remota i obtenir informació en temps real des de el seu Smartphone, de tots els dispositius d'aire instal·lats. Es sincronitza de manera molt senzilla amb el comandament a distància de l'aire condicionat i permet encendre, apagar, canviar la temperatura, ventilació i maneres de funcionament de manera remota o programada, així com programar canvis de temperatura en funció de l'hora del dia. També permet visualitzar de forma gràfica l'historial de consum energètic que s'ha realitzat durant el seu ús.

LESHM06 1 768x768

Mòdul de detecció per a portes i finestres

El sensor de portes i finestres és un dispositiu de seguretat basat en el protocol de seguretat MacBee amb el qual l'usuari rep notificacions en temps real en el seu Smartphone o tablet quan el sensor detecti que una porta o finestra s'està obrint, tancant o percep una vibració anormal.

LESHM02 2 768x768

 

Mòdul detector de la presència de fum

El mòdul de detecció de fum permet conèixer i alertar en temps real a l'usuari de la presència de fum enviant notificacions i alarmes sonores al seu dispositiu Smartphone o Tablet així com emetent un senyal acústic d'alarma.

LESHM09 1 768x768

Mòdul detector de la presència de CO2

El mòdul de detecció de CO2 permet conèixer i alertar en temps real a l'usuari de la presència de diòxid de carboni emès per una fuita de gas al seu domicili, enviant notificacions i alarmes sonores al seu dispositiu Smartphone o Tablet així com emetent un senyal acústic de alarma.

LESHM08 1 768x768

Càmera de videovigilància IP

Aquesta càmera de seguretat és capaç de proporcionar imatges en temps real així com sons del lloc on es trobi localitzada, establir comunicació bidireccional amb els intrusos i fins i tot prendre instantànies de forma remota o la gravació de vídeo en format HD en una targeta microSD.

LESHM10 1 768x768

Alarma personal SOS

El mòdul de seguretat SOS està indicat per a qualsevol tipus d'usuari que requereixi d'una atenció especial. Simplement prement el botó, s'envia una notificació visual i sonora a l'aplicació que alerta en temps real que alguna cosa li està succeint.

LESHM07 1 768x768

Bombetes LED intel·ligents

Bombetes de baix consum energètic (6,5W) amb color i temperatura regulable de forma automàtica per mitjà de l'aplicació que poden ser programades per a encendre i apagar de forma senzilla.

LESHM04 1 768x768

Dos kits diferents que cobreixen totes les necessitats.

Aquests kits de seguretat permeten, d'una manera molt senzilla, començar una xarxa de domòtica a casa i convertir-la així en una llar connectat i intel·ligent, sense necessitat de trucar a cap instal·lador.

Sense cap tipus de quotes, ni contractes i controlant absolutament tot des d'una sola aplicació. L'usuari sabrà sempre i en tot moment en temps real, tot allò que succeeix a l'interior de casa seva.

kit Caja de producto Leotec SmartHome

SmartHome Starter Kit   109 € (iva inclós)

Dins d'aquest kit, l'usuari trobarà:

Mòdul de control inici
Endoll intel·ligent
Mòdul de control d'aire condicionat
Mòdul de detecció de moviment

SmartHome Security Kit  129 € (iva inclós)

Dins d'aquest kit, l'usuari trobarà:

2 mòduls de detecció de moviment
Mòdul de control inici
Mòdul de detecció per a portes i finestres

Tots els kits SmartHome poden ser ampliats afegint-li de forma ràpida i senzilla altres mòduls disponibles com:

Càmera de videovigilància IP
Mòdul de detector de fum
Mòdul de detector de CO2
Alarma personal SOS
Bombetes LED intel·ligents
Sensor de gas
Sensor de CO2
Càmera amb emmagatzematge en el núvol
Detector pèrdua aigua
Control de calderes de calefacció
Tancament de seguretat de portes i finestres.

Preus subjectes a canvis sense previ avís.

Més Informació :  972 314 005