fbpx
Seguir
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

www.stp.cat/blog

Blog STP, Noticias sobre Informática, Tecnología, Programas, Seguridad, Servicios, Internet, Wifi, Videovigilancia, Telefonía, Adsl, Android, Iphone, Juegos, Ofertas especiales en Informática.
Tamaño de fuente: +
4 minutes reading time (869 words)

Router Portàtil 3G/4G TP-LINK M7350. Wifi N. fins a 15 dispositius simultàniament

Us presentem una completa anàlisi del TP-LINK M7350, un router 4G portàtil amb bateria incorporada. La principal característica d'aquest nou router 4G és la seva compatibilitat amb l'última generació de xarxes sense fils 4G LTE, podrem aconseguir una velocitat de fins a 150Mbps velocitat de descàrrega i fins 50Mbps de velocitat de pujada en qualsevol xarxa 4G dels operadors (sempre que els operadors siguin capaços de proporcionar aquesta velocitat).

Encara que aquest equip sigui 4G, també és compatible amb xarxes 3G i xarxes 2G, a continuació us oferim totes les bandes de freqüències compatibles:

router-4g-m7350-tp-link


FDD-LTE Cat4 (800/900/1800/2100 / 2600MHz)
DC-HSPA + / HSPA / UMTS (900 / 2100MHz)
EDGE / GPRS / GSM (850/900/1800 / 1900MHz)
La ranura per a la targeta SIM admet únicament targetes mida SIM (no SIM micro ni nano-SIM).

router-4g-m7350-tp-link-5

Altres característiques d'aquest TP-LINK M7350 és que incorpora connectivitat Wi-Fi N amb doble banda seleccionable, incorpora dues antenes en configuració MIMO 2T2R pel que aconseguirem fins a 300Mbps a la banda de 2.4GHz i fins a 300Mbps a la banda de 5GHz. Una característica important d'aquesta connectivitat sense fils és que suporta fins a 15 dispositius simultàniament, altres equips únicament permeten fins a 10 clients sense fil a la vegada. Hem de recordar que aquest equip no és doble banda simultània, sinó seleccionable.

 

Aquest nou router 4G també incorpora una ranura per targeta micro SD que permet fins a 32 GB d'emmagatzematge i compartir-ho a través del port micro USB o de la xarxa Wi-Fi. Pel que fa als botons d'aquest router 4G, disposa d'un botó d'encesa i apagada i d'un altre botó menú per veure diferents paràmetres de l'equip.

 

router-4g-m7350-tp-link-3


Finalment, aquest equip disposa d'una pantalla de 1,4 polzades on es mostrarà tota la informació necessària per administrar correctament l'equip, com la xarxa a la qual ens connectem, el nivell de bateria, el nombre de dispositius connectats i fins i tot els missatges SMS rebuts. Així mateix, també incorpora una bateria de 2550mAh capaç de proporcionar fins a 10 hores de servei, tot i que aquesta durada dependrà en gran mesura de l'ús que donem a dispositiu, es recarrega a través d'un port micro USB pel que podrem utilitzar qualsevol carregats dels smartphones .

 

Característiques Tècniques

Banda Ampla mòbil 4G amb mòdem integrat: Velocitat fins 150Mbps de descàrrega i 50Mbps de pujada. També és compatible amb xarxes 3G i 2G.


Wireless N doble banda seleccionable a una velocitat de fins a 300Mbps en cada banda ja que té dues antenes internes.
La connectivitat Wi-Fi és compatible amb els xifrats comuns: WEP, WPA, WPA2, amb opció d'AES i TKIP.


Màxim 15 clients Wi-Fi connectats simultàniament.


Ranura per a targeta micro SD, compatible amb targetes de fins a 32GB per compartir arxius a través del seu micro USB o xarxa Wi-Fi (no alhora).
Port micro USB per carregar la bateria.
Pantalla d'estat amb informació de la cobertura, connectivitat 4G / 3G / 2G, Wi-Fi, clients connectats i l'estat de la bateria.
Bateria de 2.550mAh

router-4g-m7350-tp-link-2

 

Proves targeta micro SD a través de Wi-Fi


Aquest router 4G té un slot per connectar targetes microSD i compartir arxius a través del seu port microUSB. Aquest equip incorpora un servidor Samba i també un servidor, tot i que no té un servidor de mitjans DLNA per compartir contingut multimèdia en xarxa local.


Proves bateria


La bateria s'ha comportat de forma excepcional, segons el nostre cronòmetre la bateria s'ha esgotat després d'unes 9 hores d'ús normal d'Internet i portant-amb nosaltres a tot arreu. En lloc d'utilitzar la tarifa de dades del mòbil, hem connectat via Wi-Fi el nostre smartphone per fer aquestes proves i també un portàtil. Tot i que les proves de bateria són molt subjectives ja que cada usuari té un ús diferent, creiem que la durada de la bateria és excel·lent, tindrem connectivitat ininterrompuda durant més d'una jornada laboral completa, és molt probable que s'acabi abans la bateria del nostre portàtil o ultrabook abans que la d'aquest router 4G.

router-4g-m7350-tp-link-4

Punts Forts

  • Excel·lent cobertura i velocitat 4G, superant en cobertura i velocitat al Sony Xperia Z3.
  • Doble banda seleccionable Wi-Fi per triar la millor banda depenent de les nostres necessitats (cobertura o velocitat).
  • Rendiment excel·lent Wi-Fi, fins 77,6Mbps de transferència des micro SD a ordinador.
  • Rendiment excel·lent en la prova de la targeta microSD, tenint en compte que és un dispositiu mòbil i que no està dissenyat específicament per a això, ha superat en velocitat a diversos routers neutres.
  • Permet compartir els arxius via Wi-Fi o via cable, en aquest segon cas funciona com un dispositiu d'emmagatzematge extraïble. Via Wi-Fi disposa d'un servidor Samba i un servidor FTP.
  • Permet l'accés a Internet a través del port microUSB.
  • Molt estable en totes les proves que hem realitzat, no ha mostrat cap debilitat en aquest aspecte.
  • Durada de la bateria excel·lent, aguanta més enllà d'una jornada de treball completa (unes 10 hores) de manera intensiva.
  • Configuració del dispositiu molt ràpida i fàcil gràcies al seu assistent de configuració.
  • Pantalla amb informació sobre l'estat de l'equip i també permet configurar paràmetres bàsics del router 4G.
  • No cal connectar-ho via cable a l'ordinador en cap moment per configurar-lo, tot via Wi-Fi. Tampoc instal programari (quan connectem via cable) que alenteixen els equips.

router-4g-m7350-tp-link-6

MÉS INFORMACIÓ    972 314 005

Nou Disseny Web. Jardineria Roses Roca. Disseny,co...
Virus "Correus" que codifica els teus arxius i exi...

¿Podem ajudar-te?

Truca'ns al  

972 314 005

Horari: de 9:30 a 13 i de 16:30 a 20 de dilluns a divendres i dissabtes de 10:30 a 13 h

Envia'ns un e-mail

Envia la teva consulta omplint un senzill formulari

 

Enviar un correu electrònic

Consultes per Whatsapp

Envia'ns un Whatsapp  

972 314 005