fbpx
Seguir
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

www.stp.cat/blog

Blog STP, Noticias sobre Informática, Tecnología, Programas, Seguridad, Servicios, Internet, Wifi, Videovigilancia, Telefonía, Adsl, Android, Iphone, Juegos, Ofertas especiales en Informática.
Tamaño de fuente: +
2 minutes reading time (305 words)

Noticia Virus CryptoLocker Correus. Falsa alarma

¡Atac massiu a través de CryptoLocker!  No facis clic a l'enllaç d'un correu electrònic de Correus!

 

Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
Atenció! Atac massiu amb  infecció que s'està produint mitjançant CryptoLocker, una família de ransoms el model de negoci es basa en l'extorsió a l'usuari.

L'atac es produeix a través d'un correu electrònic que simula ser de Correus i que ens avisa que no ens han pogut lliurar una carta certificada. Per saber més sobre aquest enviament tenim, com no, que punxar en un enllaç del correu electrònic. 
mail maliciós

 

En fer-ho, ens descarreguem un troià que encriptarà tots els arxius del nostre ordinador.

Consells per evitar CryptoLocker extremar les precaucions davant emails de remitents no esperats, especialment per a aquells que inclouen fitxers adjunts o amb enllaços externs. Desactivar la política de Windows que amaga les extensions conegudes també ajudarà a reconèixer un atac d'aquest tipus. És molt important tenir un sistema de backup dels nostres fitxers crítics, el que ens garanteix que no només en cas d'infecció puguem mitigar el dany causat pel malware, sinó que també ens cobrim davant problemes del maquinari. Si no tenim un backup i ens hem infectat, no recomanem el pagament del rescat. Aquesta mai hauria de ser la solució per recuperar els nostres fitxers, ja que converteix aquest malware en un model de negoci rendible, el que impulsarà el creixement i l'expansió d'aquest tipus d'atac.

Mès informació o suport  T 972 314 005

 

Disposem dels nous sistemes de BACKUP ONLINE.

backup online pista cero stp palamos

Nou Disseny Web Advocats Espejo Pérez. Seo Google
Oferta Portatil 11.6" Acer ONE, Disc SSD, maleta d...

¿Podem ajudar-te?

Truca'ns al  

972 314 005

Horari: de 9:30 a 13 i de 16:30 a 20 de dilluns a divendres i dissabtes de 10:30 a 13 h

Envia'ns un e-mail

Envia la teva consulta omplint un senzill formulari

 

Enviar un correu electrònic

Consultes per Whatsapp

Envia'ns un Whatsapp  

972 314 005