Seguir
Catalan English French Russian Spanish
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • BRIERA BRINOX - MAGATZEMS ALBERT

  briera brinox disseny web

  Disseny complet: Web, muntatges de les imatges.  Modul per gestionar les imatges, projectes, productes i catàlegs PDF. Blog amb noticies i promocions. Canal amb videos.  Enllaç amb Facebook, Twitter, Instagram. Creació PDF amb la localització. Compatible amb dispositius mòbils. Alta SEO: Google, Bing, Google Empreses.   

  Briera Brinos Brimetall, S.L. - Magatzems Albert

  Construcció mecànic-metal·lúrgica i a l’elaboració i mecanització de productes, principalment d’acer inoxidable, ferro, coure, alumini... Botiga de mobiliari de jardí, barbacoes, estufes, xemeneies..

  Visitar Web:   www.brierabrinox.com

 • SYNERGIE BUSINESS EUROPE

  synergiebse

  Disseny complet: Web, muntatges de les imatges.  Serveis i Productes. Compatible amb dispositius mòbils. Alta SEO: Google, Bing, Google Empreses.   

  Synergie Business Europe. Facilitar la integració de les empreses europees que volen introduir els seus productes o serveis a l'Àfrica. Captem projectes i oportunitats de negoci en països en creixement i economies emergents.

  Visitar Web:  www.synergiebse.com

 • D'ELLA BOTIGA DE ROBA

  dellvic

  Disseny complet: Web, muntatges de les imatges.  Modul per gestionar les col.lecions, marques. Blog amb noticies i promocions. Enllaç amb Facebook, Twitter, Instagram. Compatible amb dispositius mòbils. Alta SEO: Google, Bing, Google Empreses.   

  D'Ell D'Ella Vic - Botiga de Roba.

  Visitar Web:  www.dellvic.com

 • VIA VERDA TECNICS

  disseny web arquitecte viaverdatecnics com

  Disseny complet: Web, muntatges de les imatges.  Galeries d'imatges. Modul per gestionar els projectes. Compatible amb dispositius mòbils. Alta SEO: Google, Bing, Google Empreses.   

  Via Verda Tecnics - Palafrugell. Serveis d'enginyeria sector agroindustria, indústria, medi ambient, paisatgisme, urbanisme i activitats.

  Visitar Web:  www.viaverdatecnics.com

 • APARTAMENTES LES PALMERES

  disseny web apartaments les palmeres stp

  Disseny complet: Web, muntatges de les imatges.  Galeries d'imatges. Noticies Entorn.  Compatible amb dispositius mòbils. Alta SEO: Google, Bing, Google Empreses.   

  Apartaments Les Palmeres - Platja D'Aro.

  Visitar Web:  www.lespalmeres.net

 • ADVOCATS ESPEJO PÉREZ

  disseny web advocats espejo perez

  Disseny complet: Web, muntatges de les imatges.  Implementació Blog amb noticies.  Compatible amb dispositius mòbils. Alta SEO: Google, Bing, Google Empreses.   

  Advocats Espejo Pérez & Associats - Calonge.

  Visitar Web:  www.espejoperezadvocats.com

 • CLUB GOLF I P&P PALAMÓS

  clubgolfpalamos

  Disseny complet: Web, muntatges de les imatges.  Galeries d'imatges. Videos.  Compatible amb dispositius mòbils. Alta SEO: Google, Bing, Google Empreses. Implementació Noticies-Blog. enllaçat automàtic amb Youtube. Sistema enviament noticies als socis  

  Club Golf Palamos, Pitch & Putt Palamos, Interclubs Golf. Competicions Socials.

  Visitar Web:  www.clubgolfpalamos.cat

 • PETIT BAR PALAMÓS

  petitbarpalamos

  Disseny i desenvolupament Web per :

  Restaurant - Bar. Web Corporativa. Galeries de fotogràfies. Disseny Video (Youtube).  Imatges en 360.

  Restaurant-Bar Palamós. Petit Bar es troba a Palamós, Costa Brava centre, situat a l'entrada del port, a 3 metres de la platja de Palamós, amb una magnífica vista de tota la badia, d'ambient familiar, un lloc cèntric, acollidor i relaxat

  Altres Serveis:

  Manteniment Informàtic

   

   

  Visitar Web:   www.petitbarpalamos.com

 • JARDINERIA ROSÉS ROCA

  rosesroca

  Actualització nou disseny compatible amb dispositius mòbils. Disseny Web, muntatges de les imatges.  Multi Idioma.  Alta SEO: Google, Bing, Google Empreses. Modul per posar galeries amb imatges dels projectes. Disseny seguint la imatge corporativa del client. 

  Jardineria Rosés Roca amb més de 15 anys d'experiència. Disseny,construcció,decoració,manteniment de jardins

  Visitar Web:  www.rosesroca.es

 • IMPERIALCORK

  imperialcork-com

  Disseny complet: Web, muntatges de les imatges, reportatge fotogràfic. Multi idioma.  Pdf. Galeries d'imatges. Compatible amb dispositius mòbils. Alta SEO: Google, Bing, Google Empreses. Implementació Noticies-Blog. enllaçat automàtic amb Youtube. Xarxes Socials, enllaç automàtic de les noticies a (Facebook, Twitter).  

  Fabricant de taps de suro per a vins tranquils. Des de 1922. 

  Visitar Web:  www.imperialcork.com

 • NETEGES MENESES

  netegesmeneses-net

  Autogestionada. Implementació Serveis. Google Maps. Galeries d'imatges dels serveis. Compatible amb dispositius mòbils. Alta SEO: Google i Bing, empreses Google.

  Serveis de neteja integral i manteniment, màxima qualitat i professionalitat.

  Visitar Web:   www.netegesmeneses.net

 • CENTRE ISIS

  centreisis

  STP s'encarrega d'entrar tots els continguts i promocions. Cataleg de tots els serveis. Promocions. Canal de videos. Implementació Noticies-Blog. enllaçat automàtic amb Youtube. Xarxes Socials, enllaç automàtic de les noticies a (Facebook, Twitter).  

  Al Centre Isis trobaràs les tècniques més avançades en el sector de l'Estètica, Tractaments Facials, Corporals i Spa. Dietetica i Nutrició. Massatges. Clases de Ioga, Pilates, Maquines de Làser.

  Visitar Web:  www.centreisis.es

 • MIKIARPA

  mikiarpa-com

  Autogestionada pel client. Implementació Noticies-Blog. Videos, enllaçat automàtic amb Youtube. Xarxes Socials, enllaç automàtic de les noticies a (Facebook, Twitter). Galeries d'imatges publiques  (Enllaç automàtic amb Picasa-Google). Agenda Cursos Mikiarpa sincronitzada automàticament amb el calendari de Google Calendar. Sporsor.

  Si tens ganes de millor el teu nivell de pilotatge, aprendre i viure una experiència diferent, els cursos de Enduro de l'Escola Off Road Miki Arpa són una de les millors opcions.  Actualment Miki Arpa i el seu equip de col·laboradors ofereixen cursos per a aficionats de tots els nivells, oferint una atenció personalitzada.

  Visitar Web:   www.mikiarpa.com

 • IMPORT CLEAN

  web import-clean-complet

  Autogestionada pel client. Implementació Noticies-Blog. Videos, enllaçat automàtic amb Youtube. Xarxes Socials, enllaç automàtic de les noticies a (Facebook, Twitter). Productes per categories.

  Comercialització de paper extret del reciclatge del tetra pack 100% ecològic purament natural sense additius, paper ecològic a base de cel·lulosa reciclada el 100%
  Muntatges de taules en material d'un sol ús en cel·lulosa tractada
  Complements per a una neteja diària de qualsevol superfície dura amb productes d'altíssima qualitat.

  Visitar Web:   www.importclean.com

 • ESCALEM CORAL

  escalem coral web 1

  Autogestionada pel client. Implementació Noticies-Blog. Videos, enllaçat automàtic amb Youtube. Xarxes Socials, enllaç automàtic de les noticies a (Facebook, Twitter). Galeries d'imatges publiques i privades (Enllaç automàtic amb Picasa-Google). Agenda Coral sincronitzada automàticament amb el calendari de Google Calendar. Catàleg de Documents PDF.

  Escàlem Coral neix el 2010 de la voluntat d'un grup de persones aficionades al cant coral amb la idea de recuperar la tradicional cantada de caramelles per Pasqua i altres cantades també tradicionals i populars.

  Visitar Web:   www.escalemcoral.cat

Cargar más sostenga SHIFT para cargar todo cargar todos

 

Una web corporativa és la carta de presentació de la seva empresa a Internet.

A Serveis Telemàtics Palamós li  dissenyem un projecte personalitzat d'acord amb la imatge corporativa de la seva empresa.

Disseny Web Corporatiu: Orientat ha empreses que volen marcar la seva presència a Internet mitjançant un disseny de qualitat que reflecteixi la seva imatge.

Mès Informació

¿Podem ajudar-te?

Truca'ns al (+34) 

972 314 005

Horari: Dilluns a Divendres 9:30 a 13 / 16:30 a 20:00. Dissabtes de 10 a 13 h.

Envia'ns un e-mail

Envia la teva consulta omplint un senzill formulari

Vull enviar un correu electrònic

Utilitzem cookies per oferir-te una millor experiència i servei, d'acord als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més Informació