Seguir
Catalan English French Russian Spanish

Política de Privacitat

Aquesta política de privacitat estableix la forma en què es van a gestionar les dades personals en aquesta web. És imprescindible que la llegeixis i acceptis abans de seguir navegant.

Entre els valors amb els quals ens identifiquem està la transparència, per això volem que coneguis des de l'inici, la privacitat de les teves dades és molt important per a nosaltres. En aquesta declaració de privacitat s'explica quines dades personals recollim dels nostres usuaris i com els utilitzem. Et convidem a llegir detingudament aquests termes abans de facilitar les teves dades personals en aquesta web.

En aquest web es respecten i cuiden les dades personals dels usuaris. Com a usuari has de saber que els teus drets estan garantits.

Ens hem esforçat a crear un espai segur i fiable i per això volem compartir els nostres principis respecte a la teva privacitat:

 • Mai vam sol·licitar informació personal a menys que realment sigui necessària per prestar-te els serveis que ens requereixis.
 • Mai compartim informació personal dels nostres usuaris amb ningú, excepte per complir amb la llei o en cas que comptem amb la vostra autorització expressa.
 • Mai utilitzarem les teves dades personals amb una finalitat diferent a l'expressada en aquesta política de privacitat.

Cal advertir que aquesta política de privacitat podria variar en funció d'exigències legislatives o d'autoregulació, per la qual cosa s'aconsella als usuaris que la visitin periòdicament. És aplicable en cas que els usuaris decideixin emplenar algun formulari de qualsevol dels seus formularis de contacte on es demanin dades de caràcter personal.

Serveis Telemàtics Palamós ha adequat aquesta web a les exigències de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), i al Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, conegut com el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

 

Responsable del tractament de les teves dades personals

 • Identitat del Responsable:   Serveis Telemàtics Palamós.SL
 • Nombre comercial:   SERVEIS TELEMÀTICS PALAMOS
 • NIF/CIF:   B17549700
 • Direcció:  C/ Sant Josep, 5 17230 PALAMÓS (Girona)
 • Correu electrònic:  Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
 • Activitat: Servicios informàticos. Soporte Tècnico a empresas, Diseño de Webs. Instalación de sistemas de Videovigilancia.
 • Inscrita en el Registre Mercantil  Girona el 27/04/98, Tom.1201, Full:GI-21139. Foli: 27. Inscripción 1A

Als efectes del que preveu el Reglament General de Protecció de Dades abans esmentat, les dades personals que ens enviïs a través dels formularis del web, rebran el tractament de dades de "Usuaris de la web i subscriptors".

Per al tractament de dades dels nostres usuaris, implementem totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes en la legislació vigent.

 

Principis que aplicarem a la teva informació

En el tractament de les teves dades personals, aplicarem els següents principis que s'ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades:

 • Principi de licitud, lleialtat i transparència: Sempre anem a requerir el teu consentiment per al tractament de les teves dades personals per a un o diversos fins específics que et informarem prèviament amb absoluta transparència.
 • Principi de minimització de dades: Només anem a sol·licitar dades estrictament necessàries en relació amb els fins per als quals els requerim. Els mínims possibles.
 • Principi de limitació del termini de conservació: les dades seran mantinguts durant no més temps del necessari per als fins del tractament, en funció a la finalitat, t'informarem del termini de conservació corresponent, en el cas de subscripcions, periòdicament revisarem les nostres llistes i eliminarem aquells registres inactius durant un temps considerable.
 • Principi d'integritat i confidencialitat: Les teves dades seran tractades de tal manera que es garanteixi una seguretat adequada de les dades personals i es garanteixi confidencialitat. Has de saber que prenem totes les precaucions necessàries per evitar l'accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels nostres usuaris per part de tercers.

 

Com hem obtingut les dades?

Les dades personals que tractem a  Serveis Telemàtics Palamós procedeixen de:

 • Formulari de contacte
 • Formulari de subscripció
 • Formulari de sol·licitud de serveis

 

Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir informació sobre si a Serveis Telematics Palamós  estem tractant dades personals que em concerneix, o no

Les persones interessades tenen dret a :

 • Sol·licitar l'accés a les dades personals relatives a l'interessat
 • Sol·licitar la seva rectificació o supressió
 • Sol·licitar la limitació del seu tractament
 • Oposar-se al tractament
 • Sol·licitar la portabilitat de les dades

Els interessats podran accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides. En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservaré per a l'exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. Serveis Telemàtics Palamós deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. Com interessat, tens dret a rebre les dades personals que et incumbeixin, que ens hagis facilitat i en un format estructurat, d'ús comú i lectura mecànica, i a transmetre'ls a un altre responsable del tractament quan:

 • El tractament estigui basat en el consentiment
 • Les dades hagin estat facilitades per la persona interessada.
 • El tractament s'efectuï per mitjans automatitzats.

En exercir el teu dret a la portabilitat de les dades, tindràs dret a que les dades personals es transmeten directament de responsable a responsable quan sigui tècnicament possible.

Els interessats també tindran dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l'autoritat de control, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de dades personals que el concerneixen infringeix el Reglament.

 

Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?

Quan un usuari es connecta amb aquesta web (www.stp.cat) per exemple per enviar un correu al titular, subscriure o realitzar alguna consulta, està facilitant informació de caràcter personal de la qual és responsable Serveis Telemàtics Palamós. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la teva adreça IP, nom, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon, i una altra informació. En facilitar aquesta informació, l'usuari dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per Serveis Telemàtics Palamós, només com es descriu en l'Avís Legal i en la present Política de Privacitat.

A Serveis Telemàtics Palamós disposem de diferents sistemes de captura d'informació personal i tracte la informació que ens faciliten les persones interessades amb el següents sistemes de captura (formularis):

 • Formulari de contacte: Sol·licitem les següents dades personals: Nom, Email, per respondre als requeriments dels usuaris de stp.cat. Per exemple, podem utilitzar aquestes dades per respondre la teva sol·licitud i donar resposta als dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que puguis tenir relatives a la informació inclosa al web, els serveis que es presten a través del web, el tractament de les seves dades personals, qüestions referents als textos legals inclosos a la web, així com qualssevol consulta que puguis tenir i que no estiguin subjectes a les condicions de contractació. Et informo que les dades que ens facilites estaran ubicats en els servidors de CDmon (proveïdor de Serveis Telemàtics Palamós) dins d'Espanya.
 • Formulari de subscripció a continguts: En aquest cas, vam sol·licitar les dades personals: Nom, Email, per gestionar la llista de subscripcions, enviar butlletins, promocions i ofertes especials, facilitades per l'usuari en realitzar la subscripció. Dins del web hi ha diversos formularis per activar la subscripció. Els butlletins electrònics o newsletter estan gestionats per Mailrelay. Et informo que les dades que ens facilites estaran ubicats en els servidors de Mailrelay (proveïdor de Serveis Telemàtics Palamós).   
 • Formulari de sol·licitud de serveis: Sol·licitem les següents dades personals: Nom, Email, Telèfon, Adreça, per sol·licitar algun dels serveis que stp.cat posa a disposició dels seus usuaris. La informació recollida permetrà sol·licitar el servei corresponent per a una possible tramitació del mateix offline. Les sol·licituds seran respostes per correu electrònic. El web no permet gestionar pagaments directament. Et informo que les dades que ens facilites estaran ubicats en els servidors de CDmon (proveïdor de Serveis Telemàtics Palamós.) dins d'Espanya.

 

Existeixen altres finalitats per la qual tractem les teves dades personals:

 • Per garantir el compliment de les condicions d'ús i la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d'eines i algoritmes que ajuden a aquesta web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
 • Per donar suport i millorar els serveis que ofereix aquesta web.
 • També es recullen altres dades no identificatives que s'obtenen mitjançant algunes galetes (cookies) que es descarreguen a l'ordinador de l'usuari quan navega en aquesta web que detallo en la política de cookies.
 • Per gestionar les xarxes socials. Serveis Telemàtics Palamós pot tenir presència en xarxes socials. El tractament de les dades que es dugui a terme de les persones que es facin seguidores a les xarxes socials de les pàgines oficials de stp.cat, es regirà per aquest apartat. Així com per aquelles condicions d'ús, polítiques de privacitat i normatives d'accés que pertanyin a la xarxa social que procedeixi en cada cas i acceptades prèviament per l'usuari de Serveis Telemàtics Palamós. Tractarà les seves dades amb les finalitats d'administrar correctament la seva presència a la xarxa social, informant d'activitats, productes o serveis de Serveis Telemàtics Palamós. Així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permeten. En cap cas utilitzarem els perfils de seguidors en xarxes socials per enviar publicitat de manera individual.

D'acord amb el que estableix el reglament general de protecció de dades europeu (RGPD) 2016/679, Serveis Telemàtics Palamós.SL amb domicili :  C / Sant Josep, 5 -  17230 Palamós,  serà responsable del tractament de les dades corresponents a Usuaris del web .

Serveis Telemàtics Palamós, no ven, lloga ni cedeix dades de caràcter personal que puguin identificar a l'usuari, ni ho farà en el futur, a tercers sense el consentiment previ. No obstant això, en alguns casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals, en aquests casos, es requerirà consentiment als usuaris informant sobre la identitat del col·laborador i la finalitat de la col·laboració. Sempre es realitzarà amb els més estrictes estàndards de seguretat.

 

Legitimació per al tractament de les teves dades

La base legal per al tractament de les seves dades és:  el consentiment.

Per contactar en aquesta web es requereix el consentiment amb aquesta política de privacitat.

L'oferta prospectiva o comercial de productes i serveis està basada en el consentiment que se li sol·licita, sense que en cap cas la retirada d'aquest consentiment condicioni l'execució del contracte de subscripció.

Categoria de dades

Les categories de dades que es tracten són dades identificatives.

No es tracten categories de dades especialment protegides.

 

Per quant de temps conservarem les teves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran:

 • Mentre es mantingui la relació mercantil.
 • Fins que no se sol·liciti la seva supressió per l'interessat.
 • Període a partir de l'última confirmació d'interès: 1 any.

 

A què destinataris es comunicaran les vostres dades?

Moltes eines que fem servir per gestionar les teves dades són contractats per tercers.

Per prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de l'activitat, stp.cat, comparteix dades amb els següents prestadors sota les seves corresponents condicions de privacitat:

Google Analytics: un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l'oficina principal a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units ("Google"). Google Analytics utilitza "cookies", que són arxius de text ubicats al teu ordinador, per ajudar a stp.cat a analitzar l'ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la cookie sobre el seu ús de stp.cat (incloent la teva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors d'Estats Units.

Hosting Webs + Dominis: CDMON., amb domicili a España. Més informació Avis legal, polítiques d'ús correu electònic, dominis, allotjament webs : https://www.cdmon.com/ca/avisos-legals  (Net Computing Netservices, S.L.  tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de hosting a Serveis Telemàtics Palamós.

Assessoria / Gestoria:  ASSESSORIA COSTA BRAVA,S.L. amb domicili en el  C/ EMILI JOAN,2 1º1ª 17230 PALAMÓS,  més informació : http://www.assessoriacostabrava.es.  Assessoria Costa Brava tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis d'assessoria i gestoria a Serveis Telemàtics Palamós.

Plataforma web: Open Source Matters., amb domicili a EEUU. Més informació a : https://www.joomla.org. Open Source Matters. tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de plataforma web a :  Serveis Telemàtics Palamós.  https://www.joomla.org/privacy-policy.html

Email marketing: Mailrelay CPC Servicios Informáticos Aplicados a Nuevas Tecnologías S.L. , con domicilio en C/ Nardo, 12 28250 – Torrelodones – Madrid. Más información en: https://mailrelay.com/es/politica-de-privacidad trata los datos con la finalidad de realizar sus servicios de email marketing aServeis Telemàtics Palamós

 

Navegació

En navegar per stp.cat es poden recollir dades no identificables, que poden incloure, adreces IP, ubicació geogràfica (aproximadament), un registre de com s'utilitzen els serveis i llocs, i altres dades que no poden ser utilitzats per identificar l'usuari. Entre les dades no identificatives estan també els relacionats als teus hàbits de navegació a través de serveis de tercers. Aquesta web utilitza els següents serveis d'anàlisi de tercers:

 • Google analytics

Utilitzem aquesta informació per analitzar tendències, administrar el lloc, rastrejar els moviments dels usuaris al voltant del lloc i per recopilar informació demogràfica sobre la nostra base d'usuaris en el seu conjunt.

 

Secret i seguretat de les dades

stp.cat es compromet a l'ús i tractament de les dades incloses personals dels usuaris, respectant la seva confidencialitat i a utilitzar-los d'acord amb la finalitat del mateix, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar i adaptar totes les mesures per evitar la alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, de conformitat amb el que estableix la normativa vigent de protecció de dades.

Aquest web inclou un certificat SSL. Es tracta d'un protocol de seguretat que fa que les teves dades viatgin de manera íntegra i segura, és a dir, la transmissió de les dades entre un servidor i usuari web, i en retroalimentació, és totalment xifrada o encriptada.

stp.cat no pot garantir l'absoluta inexpugnabilitat de la xarxa Internet i per tant la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents a ells per part de tercers.

Pel que fa a la confidencialitat del processament, Serveis Telemàtics Palamós s'ha d'assegurar que qualsevol persona que estigui autoritzada per Serveis Telemàtics Palamós per processar les dades del client (inclòs el seu personal, col·laboradors i prestadors), estarà sota l'obligació apropiada de confidencialitat (ja sigui un deure contractual o legal).

Quan es presenti algun incident de seguretat, en adonar Serveis Telemàtics Palamós, ha de notificar al Client sense demores indegudes i ha de proporcionar informació oportuna relacionada amb l'Incident de Seguretat tal com es conegui o quan el Client ho sol·liciti raonablement.

 

Exactitud i veracitat de les dades

Com a usuari, ets l'únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que facis arribar a stp.cat exonerant a Serveis Telemàtics Palamós, de qualsevol responsabilitat referent a això.

Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l'exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L'usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de contacte o subscripció.

 

Acceptació i consentiment

L'usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de Serveis Telemàtics Palamós en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privacitat.

 

Revocabilitat

El consentiment prestat, tant pel tractament com per a la cessió de les dades dels interessats, és revocable en qualsevol moment comunicant-ho a Serveis Telemàtics Palamós en els termes que estableix aquesta Política per a l'exercici dels drets ARCO. Aquesta revocació en cap cas tindrà caràcter retroactiu.

 

Canvis en la política de privacitat

Serveis Telemàtics Palamós es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, Serveis Telemàtics Palamós, S.L. anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

 

Correus comercials

D'acord amb la LSSICE, stp.cat no realitza pràctiques de SPAM, pel que no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l'usuari. En conseqüència, a cada un dels formularis que hi ha hagut a la web, l'usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment per rebre el butlletí, amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada.

D'acord amb el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic, stp.cat es compromet a no enviar comunicacions de caràcter comercial sense identificar-les degudament.

 

POLÍTICA DE COOKIES

En aquest web recollim i utilitzem la informació segons indiquem en la nostra política de privacitat. Una de les formes en les que recollim informació és a través de l'ús de la tecnologia anomenada "cookies". A Serveis Telemàtics Palamós, utilitzem cookies per a diverses coses..

¿Què és una galeta (cookie)?

Una "cookie" és una petita quantitat de text que s'emmagatzema al navegador (com Chrome de Google o Safari d'Apple) quan navegues per la majoria dels llocs web.

¿Què NO és una galeta?

No és un virus, ni un troià, ni un cuc, ni spam, ni spyware, ni obre finestres pop-up.

¿Quina informació emmagatzema una galeta (cookie)?

Les cookies no solen emmagatzemar informació sensible sobre vostè, com targetes de crèdit o dades bancàries, fotografies o informació personal, etc. Les dades que guarden són de caràcter tècnic, estadístiques, preferències personals, personalització de continguts, etc.

El servidor web no li associa a vostè com a persona sinó al seu navegador web. De fet, si vostè navega habitualment amb el navegador Chrome i prova a navegar per la mateixa web amb el navegador Firefox, veurà que el web no s'adona que és vostè la mateixa persona perquè en realitat està associant la informació al navegador, no a la persona.

¿Quin tipus de cookies hi ha?

 • Cookies tècniques: Són les més elementals i permeten, entre altres coses, saber quan està navegant un humà o una aplicació automatitzada, quan navega un usuari anònim i un registrat, tasques bàsiques per al funcionament de qualsevol web dinàmica.
 • Cookies d'anàlisi: Recullen informació sobre el tipus de navegació que està realitzant, les seccions que més utilitza, productes consultats, franja horària d'ús, idioma, etc.
 • Cookies publicitàries: Mostren publicitat en funció de la seva navegació, el seu país de procedència, idioma, etc.

 

¿Què són les cookies pròpies i les de tercers?

Les cookies pròpies són les generades per la pàgina que està visitant i les de tercers són les generades per serveis o proveïdors externs com Mailchimp, Mailrelay, Facebook, Twitter, Google adsense, etc.

¿Què cookies utilitza aquesta web?

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers. En aquest lloc web s'utilitzen les següents galetes que es detallen a continuació:

Cookies pròpies:

Llista de cookies:

Personalització: Les cookies ens ajuden a recordar amb quines persones o llocs web has interactuat, perquè puguem mostrar-contingut relacionat.
Preferències: Les cookies ens permet recordar la vostra configuració i preferències, com l'idioma preferit i la configuració de privacitat.

Cookies de tercers

Aquesta web utilitza serveis d'anàlisi, concretament, Google Analytics per ajudar al website a analitzar l'ús que fan els usuaris del lloc web i millorar la usabilitat del mateix, però en cap cas s'associen a dades que poguessin arribar a identificar l'usuari. Google Analytics, és un servei analític de web prestat per Google, Inc., L'usuari pot consultar aquí el tipus de cookies utilitzades per Google.

Serveis Telemàtics Palamós és usuari de la plataforma de subministrament i allotjament Joomla, propietat de l'empresa nord-americana Automattic, Inc A aquests efectes, els usos d'aquestes galetes pels sistemes mai estan sota control o gestió del responsable del web, poden canviar la seva funció en qualsevol moment, i entrar cookies noves. Aquestes cookies tampoc reporten al responsable d'aquesta web cap benefici. Automattic, Inc, utilitza a més altres cookies amb la finalitat d'ajudar a identificar i rastrejar als visitants dels llocs de Joomla, conèixer l'ús que fan del lloc web stp.cat, així com les seves preferències d'accés al mateix, tal com es recull en l'apartat "cookies" de la seva política de privacitat.

Les cookies de xarxes socials poden emmagatzemar-se en el seu navegador mentre navega per stp.cat per exemple, quan utilitza el botó de compartir continguts d'stp.cat en alguna xarxa social.
A continuació tens informació sobre les cookies de les xarxes socials que utilitza aquesta web en les seves pròpies polítiques de galetes:

 

¿Es poden eliminar les cookies?

Sí, i no només eliminar, també bloquejar, de forma general o particular per a un domini específic. Per eliminar les cookies d'un lloc web ha d'anar a la configuració del seu navegador i allà podrà buscar les associades al domini en qüestió i procedir a la seva eliminació.

 

Més informació sobre les cookies

Pots consultar el reglament sobre cookies publicat per l'Agència Espanyola de Protecció de Dades en el seu "Guia sobre l'ús de les galetes" i obtenir més informació sobre les cookies a Internet.   http://www.aboutcookies.org

Si voleu tenir un major control sobre la instal·lació de cookies, pot instal·lar programes o complements al seu navegador, coneguts com a eines de "Do Not Track", que li permetran escollir aquelles les cookies que desitja permetre.

Document revisat el  :  20.05.2018

 

¿Podem ajudar-te?

Truca'ns al  

972 314 005

Horari: Dilluns a Divendres 9:30 a 13 / 16:30 a 20:00. Dissabtes de 10 a 13 h.

Utilitzem les cookies amb finalitats estadístiques. En fer clic o navegar en el lloc, accepta que recopilem informació mitjançant les cookies. Més Informació Política de Cookies