Seguir
Catalan English French Russian Spanish

Avís Legal

Dades del Responsable

– Identitat del Responsable: Serveis Telemàtics Palamós, S.L.

– Nom comercial:  Serveis Telemàtics Palamós (STP)

– NIF/CIF:   B17549700

– Direcció:  C/ Sant Josep, 5  - 17230 PALAMÓS (Girona) 

– Correu electrònic:  Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

– Inscrita al Registre Mercantil :  de Girona  el 27/04/98, Tom:1201. Fulla:GI-21139. Foli:27. Inscripción 1A

En aquest espai, l'USUARI, podrà trobar tota la informació relativa als termes i condicions legals que defineixen les relacions entre els usuaris i nosaltres com a responsables d'aquesta web. Com a usuari, és important que coneguis aquests termes abans de continuar la teva navegació.

Serveis Telemàtics Palamós, S.L. com a responsable d'aquesta web, assumeix el compromís de processar la informació dels nostres usuaris i clients amb plenes garanties i complir amb els requisits nacionals i europeus que regulen la recopilació i ús de les dades personals dels nostres usuaris

Aquest web, per tant, compleix rigorosament amb el RGPD (REGLAMENT (UE) 2016/679 de protecció de dades) i la LSSI-CE la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic.

 

Condicions generals d'ús

Les presents condicions generals regulen l'ús (incloent el mer accés) de les pàgines del web, integrants del lloc web (www.stp.cat) inclosos els continguts i serveis posats a disposició en elles. Tota persona que accedeixi a la web, stp.cat ( "Usuari") accepta sotmetre a les Condicions Generals vigents en cada moment del web (stp.cat).

 

Dades personals que recaptem i com ho fem

Llegir Política de Privacitat

 

Compromisos i obligacions dels usuaris

L'Usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb Serveis Telemàtics Palamós. D'aquesta manera, l'usuari es compromet a utilitzar el lloc web, els seus serveis i continguts sense contravenir la legislació vigent, la bona fe i l'ordre públic

Queda prohibit l'ús del web, amb fins il·lícits o lesius, o que, de qualsevol forma, puguin causar perjudici o impedir el normal funcionament del lloc web. Respecte dels continguts d'aquesta web, es prohibeix:

 • La seva reproducció, distribució o modificació, total o parcial, llevat que es compti amb l'autorització dels seus legítims titulars
 • Qualsevol vulneració dels drets del prestador o dels legítims titulars
 • La seva utilització per a fins comercials o publicitaris.

En la utilització del web (stp.cat), l'Usuari es compromet a no dur a terme cap conducta que pogués danyar la imatge, els interessos i els drets de  Serveis Telemàtics Palamós o de tercers o que pogués danyar, inutilitzar o sobrecarregar la web (stp.cat) o que impedís, de qualsevol forma, la normal utilització del web.

No obstant això, l'Usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics a Internet no són enterament fiables i que, per tant Serveis Telemàtics Palamós no pot garantir la inexistència de virus o altres elements que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics ( programari i maquinari) de l'Usuari o en els seus documents electrònics i fitxers continguts en els mateixos.

 

Mesures de seguretat

Les dades personals comunicades per l'usuari a  Serveis Telemàtics Palamós poden ser emmagatzemats en bases de dades automatitzades o no, la titularitat correspon en exclusiva a Serveis Telemàtics Palamós, assumint aquesta totes les mesures d'índole tècnica, organitzativa i de seguretat que garanteixen la confidencialitat, integritat i qualitat de la informació continguda en les mateixes d'acord amb el que estableix la normativa vigent en protecció de dades.

La comunicació entre els usuaris i  Serveis Telemàtics Palamós utilitza un canal segur, i les dades transmeses són xifrades gràcies a protocols a https, per tant, garantim les millors condicions de seguretat perquè la confidencialitat dels usuaris estigui garantida.

 

Reclamacions

Serveis Telemàtics Palamós informa que hi ha fulls de reclamació a disposició d'usuaris i clients.

L'Usuari podrà realitzar reclamacions sol·licitant el seu full de reclamació o enviant un correu electrònic a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.  indicant el seu nom i cognoms, el servei i / o producte adquirit i exposant els motius de la seva reclamació.

L'usuari / comprador podrà notificar-nos la reclamació, bé a través de correu electrònic a: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. o bé per correu postal dirigit a: Serveis Telemàtics Palamós, C/ Sant Josep, 5, 17230 Palamós:

A la atención de: Serveis Telemàtics Palamós
C/ Sant Josep, 5 - 17230 Palamós
E-mail:  Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Explicant el servei o producte adquirit,  dia de la compra o número de factura.  Nom de l'usuari.  Domicili de l'usuari. Signatura de l'usuari (només si es presenta en paper). Data.  Motiu de la reclamació.:

 

Drets de propietat intel·lectual i industrial

En virtut del que disposen els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d'aquesta pàgina web, amb fins comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l'autorització de Serveis Telemàtics Palamós. L'usuari es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial titularitat de Serveis Telemàtics Palamós. 

L'usuari coneix i accepta que la totalitat del lloc web, contenint sense caràcter exhaustiu el text, programari, continguts (incloent estructura, selecció, ordenació i presentació dels mateixos) podcast, fotografies, material audiovisual i gràfics, està protegida per marques, drets d'autor i altres drets legítims, d'acord amb els tractats internacionals en els quals Espanya és part i altres drets de propietat i lleis d'Espanya

En el cas que un usuari o un tercer considerin que s'ha produït una violació dels seus legítims drets de propietat intel·lectual per la introducció d'un determinat contingut a la web, haurà de notificar aquesta circumstància a Serveis Telemàtics Palamós indicant:

 • Dades personals de l'interessat titular dels drets presumptament infringits, o indicar la representació amb la qual actua en cas que la reclamació la presenti un tercer diferent de l'interessat
 • Assenyalar els continguts protegits pels drets de propietat intel·lectual i la seva ubicació a la web, l'acreditació dels drets de propietat intel·lectual assenyalats i declaració expressa en què l'interessat es responsabilitza de la veracitat de les informacions facilitades en la notificació

 

Enllaços externs

Les pàgines del web stp.cat, proporciona enllaços a altres llocs web propis i continguts que són propietat de tercers com ara:

 • Continguts d'altres blocs
 • Eines
 • Recursos. Productes o Serveis

L'únic objecte dels enllaços és proporcionar a l'Usuari la possibilitat d'accedir a aquests enllaços.

Serveis Telemàtics Palamós no es responsabilitza en cap cas dels resultats que puguin derivar-se a l'Usuari per accés a aquests enllaços.

La Informació que es proporcioni en aquests Llocs patrocinat o enllaços d'afiliats està subjecta a les polítiques de privacitat que s'utilitzin en aquests Llocs i no estarà subjecta a aquesta política de privacitat. Pel que recomanem àmpliament als Usuaris a revisar detalladament les polítiques de privacitat dels enllaços d'afiliat

L'Usuari que es proposi establir qualsevol dispositiu tècnic d'enllaç des del seu lloc web al web (STP.CAT) haurà d'obtenir l'autorització prèvia i escrita de Serveis Telemàtics Palamós S.L., L'establiment de l'enllaç no implica en cap cas l'existència de relacions entre Serveis Telemàtics Palamós i el propietari del lloc en el qual s'estableixi l'enllaç, ni l'acceptació o aprovació per part de Serveis Telemàtics Palamós dels seus continguts o serveis

 

Exclusió de garanties i responsabilitats

El prestador no atorga cap garantia ni es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que es puguin derivar de:

 • La manca de disponibilitat, manteniment i efectiu funcionament del web, o dels seus serveis i continguts.
 • L'existència de virus, programes maliciosos o lesius en els continguts.
 • L'ús il·lícit, negligent, fraudulent o contrari a aquest Avís Legal.
 • La falta de licitud, qualitat, fiabilitat, utilitat i disponibilitat dels serveis prestats per tercers i posats a disposició dels usuaris al lloc web.
 • El prestador no es fa responsable en cap concepte dels danys que pogués

 

Llei aplicable i jurisdicció

Amb caràcter general les relacions entre Serveis Telemàtics Palamós amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquesta web es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles i als tribunals de Girona.

 

Contacte

En cas que qualsevol Usuari tingués algun dubte sobre aquestes Condicions legals o qualsevol comentari sobre el portal (stp.cat) si us plau dirigiu-vos a : Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

 

L'avís legal ha estat actualitzat per darrera vegada el 20-05-18

¿Podem ajudar-te?

Truca'ns al  

972 314 005

Horari: Dilluns a Divendres 9:30 a 13 / 16:30 a 20:00. Dissabtes de 10 a 13 h.

Utilitzem les cookies amb finalitats estadístiques. En fer clic o navegar en el lloc, accepta que recopilem informació mitjançant les cookies. Més Informació Política de Cookies