Una eina fàcil i econòmica de control d’hores dels empleats

Venda i instal·lació de tot tipus de Lectors i Software de Control Horari y Presència per a Empreses. Control d'Accessos. Fàcil i senzill. Programari gratuït.

instala control presencia anviz zkteco hysoon secureid stp

Gestioni eficaçment els horaris i hores treballades dels seus treballadors

 

S'aprova el Reial Decret que farà fitxar a tots els treballadors.

El Govern va aprovar el passat divendres 8 de març de 2019 el Decret Llei que obliga a les empreses a tenir un control del registre horari dels treballadors, la seva aprovació s'ha publicat el 12 de març del 2019 al Butlletí Oficial de l'Estat .

El RD-Llei 8/2019 acull en el capítol III (article. 10) que es modifica l'article 34 de la Llei de l'Estatut dels Treballadors en el novè apartat amb el següent text:

 

9. L'empresa ha de garantir el registre diari de la jornada, que ha d'incloure l'horari concret d'inici i finalització de la jornada de treball de cada persona treballadora, sense perjudici de la flexibilitat horària que s'estableix en aquest article. Mitjançant negociació col·lectiva o acord d'empresa o, si no, decisió de l'empresari amb la consulta prèvia amb els representants legals dels treballadors a l'empresa. L'empresa conservarà els registres durant quatre anys i romandran a disposició de les persones treballadores, dels seus representants legals i de la Inspecció de Treball i Seguretat Social. 

 

Obliga a establir un control horari en totes les empreses espanyoles en un termini de 2 mesos des de la seva publicació al BOE. A més, la Llei exposa que les empreses han de tenir guardat els registres dels seus treballadors durant els següents 4 anys, així com els seus respectius horaris, ja que aquests podran ser requerits en qualsevol inspecció de treball, sembla indispensable que es faci a través d'un sistema digital.

 

Amb aquesta proposta i aprovació, el Govern pretén realitzar un control més intens mitjançant les inspeccions de treball sobre el registre de les hores extraordinàries, tractant de garantir els drets dels treballadors, intensificant les sancions en aquesta matèria, que seran aplicades de forma individual per cada treballador afectat.

 

 

La reforma de Llei s'aplica també a les persones amb una jornada laboral flexible, això figurarà en el seu contracte i haurà de registrar la seva entrada i sortida del seu lloc de treball. Posteriorment es podrà avaluar les hores treballades mensuals i que segons el conveni es pugui decidir si s'han realitzat o no hores extres que s'hagin de cotitzar de forma independent.

 

En definitiva, sembla que ningú està exempt d'aquesta nova normativa, de manera que s'acosten canvis en la forma de treballar en les persones, que ara amb la jornada laboral controlada i la imposició d'horaris, podran canviar les negociacions entre empresa i treballador.

 

Comparteix! No oblidis que una deixadesa en aquesta tasca del control horari pot suposar una sanció per part d'Inspecció de Treball.

 

Serveis Telemàtics Palamós ofereix diferents solucions que s'adapten a la nova normativa des d'una gamma bàsica com Hysoon, passant pel programari més complet de ANVIZ fins a altres opcions més professionals com són SekureID, amb la seva plataforma en línia en el núvol que permet fitxar a través d'aplicació mòbil, navegador web o terminal, i ZKTeco per a projectes més avançats. Amb programes gratuïts

 

control de presencia anviz a380 w1 id stp

 

control de presencia zktecozk ua150 zk us10c stp

control de presencia zk zpad plus vf280 stp

control de presencia sekured id sk t200 sk t250 stp

 

1  Disposa d'una versió App en versió Android i IOS / Apple.

2  Disposa d'un sistema de fitxatge digital, a través d'App i Web, sent molt senzill el seu ús per part de l'empleat.

3  Els treballadors poden disposar de tota la informació de la jornada laboral, calendari laboral.

4  A més, pot ser integrat amb terminals de fitxatge (biometria, reconeixement facial ...)

5  Permet una creació il·limitada d'horaris fixos, flexibles, rotatius.

6  Transforma l'excés de jornada en hores extres per a treballadors a temps complet i hores complementàries per a treballadors a temps parcial.

7  Permit l'emissió dels llistats oficials que pot sol·licitar la Inspecció de treball.

 

 marcas control accesos presencia zkteco anviz xsecurity safire hysoon sekure id stp

 

MAXIMA CONFIGURACIÓ DISPONIBLE
Els programari dels fabricants que distribuïm com poden ser: Anviz, ZKTeco, Hysoon i SekureID permeten la configuració de diferents horaris com departaments d'una forma senzilla. A més són capaços de configurar de forma precisa les hores extres, ajustant així a la nova normativa de control de presència.

 

QUALSEVOL TIPUS DE IDENTIFICACIÓ
Els productes oferts per Serveis Telemàtics Palamós permeten diferentes formes d'identificació, per reconeixement facial amb doble sensor, que evita el frau a través d'una fotografia, a través d'empremta dactilar aplicant un algoritme sense guardar la imatge de la pròpia empremta o pels mètodes més habituals , com són targetes o a través d'un PIN.

control presencia cerraduras accesorios stp

 

Mès informació :

972 314 005

Contacte