El Detectalia D7 és el detector de bitllets falsos més nou. Es tracta de l'evolució tecnològica del producte més venut. Aquest dispositiu incorpora els últims avenços tecnològics en detecció de bitllets falsos. S'han incorporat fins a 7 sistemes de verificació (la marca d'aigua, el perfil d'infraroig, les propietats magnètiques, el fil de seguretat, els hologrames, la mida i gruix del paper) que, sumats al seu pràctic i fluid funcionament, converteixen aquest aparell en una assegurança infal·lible contra la recepció de paper moneda il·legal.

 

Preu :  109 €  Oferta :  99.50 € + IVA  (fins a final existències o canvi de preus)

detectores de billetes falsos detectalia d7

100% FIABLE


Aquest detector de bitllets falsos ha superat les proves oficials de detecció establertes pel Banc Central Europeu (www.ecb.int). Eviteu les discussions amb els seus clients amb opinions sobre la veracitat del bitllet utilitzant aquesta eina professional.

 

VALIDA FINS A 5 DIVISES
Aquest dispositiu presenta la capacitat de processar diners de cinc divises europees en vigor: l'euro se sumen la lliura esterlina (GBP), el franc suís (CHF), el zloty polonès (PLN) i el forinto hongarès (HUF).

Detector de bitllets falsos compatible amb els nous dissenys
Si confia en els detectors de Detectalia a l'hora de seleccionar el seu nou detector de bitllets falsos, podrà beneficiar-se en el futur del valor afegit de l'actualització, gràcies al programari gratuït que podrà descarregar. El procés d'actualització és molt senzill, podrà realitzar-ho mitjançant el port USB o utilitzant la ranura miniSD del dispositiu.

detector billetes falsos detectalia d7 stp

RÀPID I SENZILL
En menys de mig segon obtindrà el veredicte del bitllet a la pantalla LED. Si el bitllet és fals se li indicarà visual i acústicament mitjançant un xiulet. Si el bitllet és genuí se li indicarà el valor del bitllet parcial i el total dels bitllets acumulats.

 

 

DISSENY EXCEPCIONAL
Segur que ha reconegut el disseny d'aquest petit aparell de detecció de bitllets falsificats, i és que moltes de les empreses més grans en la venda directa al públic, com el grup Inditex, Carrefour o Ikea, l'utilitzen en els seus centres. Es tracta, per tant, del disseny amb més èxit i impacte també en el sector retail. No oblidi que també disposem de màquines compactes i pràctiques si està buscant un comptador de monedes, cas del nostre model M5.

PORTÀTIL
El Detectalia D7 disposa de bateria opcional que podrà utilitzar per verificar els diners de les seves transaccions allà on vagi sense necessitat de connectar el dispositiu a la xarxa elèctrica.