Sabem la importància de comptar amb una pàgina web en la nostra empresa, que sigui fàcil d'usar pels nostres visitants. Però a partir del 21 d'abril, caldrà tenir en compte un altre aspecte: Google penalitzarà als llocs web que no siguin aptes per utilitzar des dels mòbils.

vols-ser-a-internet-stp cat


La penalització passarà per la visibilitat de la pàgina web de la nostra empresa. Es reduirà. Adaptar la nostra pàgina a mòbils hauria de ser una màxima des de fa anys, però amb aquest avís per part de Google, es recorda que el format ha de ser apte perquè l'experiència de l'usuari sigui òptima, independentment des d'on accedeixi.


Potser des de fa anys, la nostra pàgina web gaudeixi d'un excel·lent posicionament, però si el trànsit és important per al nostre negoci, és a dir, ens interessa que ens llegeixin, no té sentit portar trànsit des de xarxes socials o altres canals i que aquest contingut no s'adapti a cada usuari.

El disseny web responsive o adaptatiu s'ha consolidat com una de les millors pràctiques en disseny web. La pàgina web és la millor eina de màrqueting i comunicació per a les empreses juntament amb el bloc.


Però el trànsit de visites realitzades des de dispositius mòbils i tauletes s'ha incrementat des dels últims anys. Per això, no només per aquest anunci per part de Google, sinó perquè un client no porti una mala impressió o no pugui realitzar una compra des del seu telèfon, resulta urgent aquesta adaptació.


Google no esborrarà la nostra pàgina dels resultats de cerca, però si que potenciarà les que estiguin correctament adaptades, amb especial èmfasi en les recerques realitzades en mòbil.

disseny-web-professional-stp


Si volem esbrinar si la nostra pàgina està ben adaptada podem consultar si és així, des d'aquest enllaç: Prova d'optimització per a mòbils.

 

Exemples Disseny Webs - Portafoli STP