No et quedis sense càrrega, amb els petits "POWER BANK" podràs carregar en qualsevol lloc teu mòbil, tauleta, iphone, ipad, Android, Mp3, ....

LES MILLORS OFERTES, MÉS DE 300.000 PRODUCTES

Diverses potències, des 5600 a més de 20000 mAh, des de 13.50 €,   amb indicador de càrrega, llanterna (segons el model)

power-bank-carregadors-movils

 

 

Com funciona Power Bank
En aquest apartat volem donar-li resposta de forma fàcil i ràpida a aquelles preguntes més comuns.


Com carregar el dispositiu Power Bank?
El dispositiu Power Bank es carrega mitjançant el port USB, es pot carregar connectant directament a un port USB d'un PC o MAC.

Com utilitzar el dispositiu Power Bank?
Pot proporcionar càrrega al seu telèfon / telèfon intel·ligent mòbil mitjançant el port inferior del dispositiu Power Bank, connectant el cable USB directament al seu telèfon / telèfon intel·ligent mòbil / tablet, etc.


Puc utilitzar el meu cable USB o he de fer servir el cable USB original que incorpora el dispositiu Power Bank?
És indiferent, pot utilitzar el cable USB original de Power Bank o el seu propi. El dispositiu Power Bank inclou un cable USB / microUSB universal.

Quanta càrrega li proporcionarà el dispositiu Power Bank al meu telèfon / telèfon intel·ligent mòbil?

Això dependrà de la capacitat de la bateria del seu terminal mòbil, els dispositius Power Bank té una capacitat de càrrega d'entre 5.600mAh a  20.000mAh, oferint una càrrega de fins al 100% en un terminal smartphone de gamma mitjana, permetent realitzar diversos cicles de càrrega complets.

El dispositiu Power Bank ofereix càrrega de bateria a tots els terminals mòbils del mercat, cigarrets electrònics, reproductors mp3-mp4, iPod, iPhone, tablets, etc.


Quant de temps trigo a carregar completament el meu dispositiu Power Bank?
El temps de funcionament mitjana per carregar completament el dispositiu Power Bank és de 2 hores. No obstant això, aquest temps pot variar depenent del mètode escollit per a la seva càrrega així com del dispositiu.

Tingueu en compte que quan adquireix un dispositiu Power Bank, com passa amb totes les bateria de ions de liti, ha de realitzar diversos cicles de càrrega complets perquè el resultat del dispositiu Power Bank sigui òptim.

Els dispositius Power Bank disposen de diversos LED en funcionament constant miestras s'usa, que indiquen la seva càrrega màxima així com el nivell de càrrega.


Quant de temps trigo a carregar el meu telèfon / telèfon intel·ligent mòbil?
Dependrà de la capacitat de la bateria del seu terminal mòbil, i el temps de càrrega molt similar als que li ofereix el fabricant del mateix amb el carregador original.

Més informació dels models :  972 314 005