La companyia llança una nova gamma de productes de Smart Home interconnectats i gestionats des d'una única app: SPC IoT

La marca espanyola d'electrònica de consum SPC presenta una línia revolucionària de solucions IOT (Internet de les Coses) per a la Llar Digital que destaca per la seva facilitat d'ús i compatibilitat. Aquesta nova gamma de productes està formada per 17 dispositius intel·ligents interconnectats entre si i gestionats des de qualsevol lloc de forma senzilla gràcies a l'aplicació SPC IOT disponible a Android i iOS.

domotica spc stp 01

 

S'estima que l'any 2020 hi haurà al món més de 50.000 milions de dispositius preparats per connectar-se a Internet, el que equival a una mitjana de 6 dispositius per persona. Aquests objectes recullen informació, la processen i es relacionen entre ells per anticipar-se a les nostres necessitats.

En aquest context, SPC aposta per oferir una solució veritablement diferencial que pugui suposar una nova visió de la llar intel·ligent de la mà d'un soci estratègic: Tuya, una plataforma global líder en IA (Intel·ligència Artificial), que ha desenvolupat la tecnologia capaç de convertir en intel·ligent qualsevol element del nostre dia a dia.

 

Dins d'aquest món connectat, la valuosa cooperació entre SPC i Tuya aposta per convertir-se en avantguarda tecnològica a l'Internet de les Coses amb l'objectiu d'ajudar-nos a viure de forma més productiva i eficient, més saludable, segura i divertida.

domotica spc stp 02

La nova línia de productes Smart Home de SPC soluciona els principals impediments que han frenat, fins ara, la implantació de la llar intel·ligent (percepció de "luxe", manca de seguretat, incompatibilitat entre dispositius, l'existència de moltes apps diferents per a la gestió, etc.), donant prioritat a la seguretat, la facilitat d'ús i la comoditat. A més, no només permet el control remot i la programació dels nostres dispositius, sinó que també possibilita que puguin interactuar entre si.

Com a resultat, SPC presenta 17 solucions intel·ligents que es distribueixen en quatre àrees diferents: il·luminació, power, seguretat, i confort.

domotica spc stp 03

Il·luminació: la llum a la llar és un element vital que transforma completament l'ambient i l'estat d'ànim de les persones. Ara, amb les bombetes smart desenvolupades per SPC podràs activar, modular o transformar la il·luminació per crear fàcilment escenes de llum al teu gust. SPC ha dissenyat 7 models de bombetes i tires de leds amb diferents temperatures de color que s'ajusten a qualsevol tipus d'ubicació per aconseguir espais càlids, relaxants, inspiradors o divertits.


Power: imagina la possibilitat de controlar els teus aparells elèctrics des de qualsevol lloc. La llar intel·ligent ja és una realitat. Amb els productes Power de SPC pots activar o desactivar els dispositius connectats al corrent elèctric còmodament i a distància, de manera que no tornaràs a preocupar-te per haver oblidat alguna cosa endollat. Estalvia temps i energia per mitjà de l'endoll intel·ligent Clever Plug i la regleta Clever Power Strip.

Seguretat: L'Internet of Things dóna un gran pas en l'objectiu de mantenir a les persones connectades. La gamma de productes de seguretat intel·ligents de SPC està composta per càmeres de vídeo que proporcionen la tranquil·litat de veure que els teus éssers estimats es troben bé, especialment en el cas dels més vulnerables, com nens i persones grans. Les càmeres Lares i Teia mantenen la teva llar sota control, al mateix temps que el monitor per a nadons Angel, vigila els més petits mentre dormen.


Confort: La col·lecció de productes confort s'ocupa de les tasques domèstiques per fer la teva vida més còmoda i senzilla. SPC ha creat nous enginys de la domòtica com a difusors d'aroma, comandaments infrarojos i robots aspiradors. Baamba i Baamba Gyro 4.0 escombren, aspiren i passen la mopa. Disposen de diverses maneres de neteja intel·ligent i compten amb sensor de penya-segat per evitar escales i altres caigudes. Podràs programar la neteja de la casa amb un sol toc de pantalla des de l'aplicació SPC IOT per trobar-te un ambient ideal quan tornis.


Les possibilitats d'interacció amb la tecnologia són cada vegada més grans i l'Internet de les Coses ha arribat per transformar l'estil de vida de les persones. Els beneficis que porta SPC amb la seva nova línia Smart Home basada en Iot són infinits. Els avantatges derivades d'aquesta innovació seran visibles en el nostre treball, en els nostres moments d'oci, en la gestió i gaudir de la llar i fins i tot en el medi ambient.

 

Mès informació : 972 314 005 - Contacte