WiFi Sense Interrupcions: Aprofita Tota la Potència de la teva Connexió a Internet al Màxim

 

A l'era de la connectivitat, mantingueu un senyal WiFi fort i constant en tots els racons de casa és essencial. És aquí on entra en joc la tecnologia mesh, una solució innovadora que promet eliminar els punts morts i oferir una experiència d'Internet sense interrupció.

 

Entenem que cada llar té requisits únics en termes de cobertura i rendiment de WiFi. És per això que oferim una àmplia selecció de marques i dispositius de tecnologia mesh, tots dissenyats per adaptar-se a diferents distàncies i requisits. Ja sigui que busques una solució per a un apartament compacte o per a una casa de múltiples pisos, tenim l'opció perfecta per a tu.

El nostre equip d'experts en connectivitat és aquí per assessorar-te. Comprenem que les necessitats varien i que no hi ha una solució única per a tothom. Treballarem amb tu per entendre els teus requisits específics i recomanar-te el sistema que millor s'adapti a casa teva

 

Tens dubtes o preguntes ?   WhatsApp

 

Però què és exactament la tecnologia mesh i com pot transformar la teva xarxa domèstica?

Què és la Tecnologia Mesh?

La tecnologia mesh és un enfocament revolucionari per millorar la cobertura i la qualitat del senyal WiFi a casa teva. A diferència dels amplificadors tradicionals, que depenen d'una unitat per cobrir tota l'àrea, els sistemes mesh utilitzen una xarxa de nodes únics interconnectats per crear una malla que s'estén per casa teva. Cada node actua com un punt d'accés, treballant en conjunt per proporcionar un senyal sòlid i uniforme a tots els racons, fins i tot en aquells llocs que abans eren difícils d'assolir.

Avantatges de la Tecnologia Mesh:

Eliminació de Punts Morts: El principal avantatge de la tecnologia mesh és la seva capacitat per eliminar els punts morts. Amb els sistemes mesh, oblida't de les zones on el senyal és feble o inexistent. Cada node es comunica amb els altres, creant una xarxa fluida i continuada que garanteix una cobertura total.

 

 

soluciones mesh wifi tenda 1


Disposem de tot tipus de dispositius i preus, donem suport i assessorament

soluciones mesh wifi tenda video stp


Experiència gaming i de streaming simultània

La intel·ligència Smart QoS localitza intel·ligentment l'ample de banda per assegurar una experiència ininterrompuda de streaming, descàrregues, gaming i vídeo xat a la vegada.

soluciones mesh wifi comparativa stp 1

soluciones mesh wifi comparativa stp 2Els sistemes WiFi Mesh han arribat per quedar-se i ajudar-nos a esprémer al màxim les connexions de fibra òptica que cada vegada ofereixen més velocitat. Sent el WiFi el principal punt feble de la majoria de les llars, aquests sistemes milloren la cobertura i el rendiment de la connexió sense fils.

Els avantatges d'aquests sistemes, explicades a grans trets, passen per permetre'ns tenir cobertura WiFi a cada racó de la casa utilitzant diversos punts d'accés que funcionen realment com un únic. El sistema està muntat de tal manera que l'anar canviant de punt d'accés és una cosa transparent per a l'usuari. 
soluciones mesh wifi comparativa stp 4


Wi-Fi mesh: solucionant els problemes de cobertura sense concessions


Hi ha una gran varietat de solucions per a aquests problemes, com tirar cables Ethernet per un sòcol, façana o tub corrugat; utilitzar un PLC per transmetre el senyal a través de la presa de corrent; utilitzar repetidors o extensors WiFi, ja siguin al seu torn per WiFi o per Ethernet.

Per sort, la tecnologia avança per fer front a les necessitats dels usuaris, i un dels últims invents els trobem amb el WiFi mesh, la traducció en espanyol és WiFi xarxa mallada, els routers amb WiFi en malla compten amb diversos dispositius satèl·lit que permeten amplificar el mateix senyal WiFi, de tal manera que ampliem la seva cobertura sense haver d'estar canviant de punt d'accés. Aquests punts es comuniquen tots entre si, i operen com una malla interconnectada, d'aquí el nom de WiFi en malla.

Alguns models, pero segons les necesitats i les distancies us podem buscar la millor opció 

tenda mesh nova mw5 atravesar paredes stp

Avantatges d'utilitzar WiFi o WiFi Mesh


Tingues WiFi a tota la teva casa


Si tens una casa gran amb diverses plantes, o un pis amb molts metres quadrats, i el WiFi ha de passar per diversos murs i portes, llavors un router en malla és el millor que pots comprar. Hi ha routers mallats que vénen amb kits de 2,3,4,5 satèl·lits, podent arribar a muntar fins a un total de 10, podent estendre el WiFi a distàncies abans inimaginables.

tenda mesh optimizacion paredes amplificador wifi stp

Són molt millor que els repetidors i els amplificadors
No ho negarem; els repetidors WiFi són l'opció més barata. El problema és que la velocitat del WiFi es redueix significativament i obliguen a canviar manualment de punt d'accés si canviem d'habitació o planta. A més, la millora de cobertura tampoc és molt bona.

 

Contacta amb nosaltres avui mateix i permet-nos assessorar-te perquè obtinguis la millor opció que s'adapti a les teves necessitats. Experimenta la connectivitat millorada i porta la teva llar al futur digital amb la tecnologia mesh líder al mercat.

 

 

Mès informació : 972 314 005

Tens dubtes o preguntes ?   WhatsApp

Contacte