Seguir
Catalan English French Russian Spanish
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • Germobles. Botiga de mobles

  disseny web germobles

  Disseny complet. Muntatges de les imatges. Modul per gestionar les imatges, productes i catàlegs PDF. Blog amb noticies i promocions gestionades pel client.  Videos, Youtube. Xarxes Socials. Facebook

  Germobles es una empresa on hi podeu trobar tot tipus de mobiliari, modern, rústic, bamboo, jardi. Selecció de mobiliari de cuina. Departament d´interiorisme

  Altres Serveis:

  Manteniment Informàtic

  Instal.lació xarxa, sistema Wifi

  Instal.lació i manteniment de programes (Comptabilitat)

  Visitar web:   www.germobles.com

 • Centre Isis, Estètica i bellesa

  disseny web centre isis

  Disseny complet: Web, muntatges de les imatges.  Galeries d'imatges. Modul per gestionar les promocions, videos, tarifes de preus. Compatible amb dispositius mòbils. Alta SEO: Google, Bing, Google Empreses

  Al Centre Isis trobaràs les tècniques més avançades en el sector de l'Estètica, Tractaments Facials, Corporals i Spa. Dietetica i Nutrició. Massatges. Clases de Ioga, Pilates, Maquines de Làser.

  Altres Serveis:

  Manteniment Informàtic

  Instal.lació xarxa, sistema Wifi

  Instal.lació i manteniment de programes (TPV - AGENDA)

  Visitar Web:   www.centreisis.es

 • Neteges Unique

  disseny web neteges unique

  Disseny complet: Web, muntatges de les imatges.  Galeries d'imatges. Compatible amb dispositius mòbils. Alta SEO: Google, Bing, Google Empreses

  Empresa de Neteja Professional. Neteges de cases, oficines, garatges, persianes, tendals, naus industrials, centres comercials

  Altres Serveis:

  Manteniment Informàtic

  Visitar Web:  www.netegesunique.com

 • Briera Brinox - Magatzems Albert

  briera brinox disseny web

  Disseny complet: Web, muntatges de les imatges.  Modul per gestionar les imatges, projectes, productes i catàlegs PDF. Blog amb noticies i promocions. Canal amb videos.  Enllaç amb Facebook, Twitter, Instagram. Creació PDF amb la localització. Compatible amb dispositius mòbils. Alta SEO: Google, Bing, Google Empreses.   

  Briera Brinos Brimetall, S.L. - Magatzems Albert

  Construcció mecànic-metal·lúrgica i a l’elaboració i mecanització de productes, principalment d’acer inoxidable, ferro, coure, alumini... Botiga de mobiliari de jardí, barbacoes, estufes, xemeneies..

  Visitar Web:   www.brierabrinox.com

 • COOLTEA. Botiga Online Tes, Infusions

  botiga cooltea portada

  Us presentem l'ultim disseny web de STP.  COOLTEA.  Botiga Online de Tes, Infusions, Herbes Medicinals, Accessoris, Teteres, Tases, Filtres i Complements. Blog amb noticies de productes, salud, tipus de tes, videos....

  Nou disseny web , plataforma Prestashop, instal.lació i configuració complet. Moduls Chat, WhatsApp, Videos, Pagament, Catàlegs PDF. Blog amb noticies i promocions. Enllaç amb Facebook, Twitter, Instagram. Compatible amb dispositius mòbils. Alta SEO: Google, Bing, Google Empreses.   Disseny seguint la imatge corporativa del client.

  Altres Serveis:

  Manteniment Informàtic

  Instal.lació xarxa, sistema copies de seguretat

  Instal.lació i manteniment de programes (Comptabilitat, Facturació)

  Visitar Web:   www.cooltea.es

 • Synergie Business Europe

  synergiebse

  Disseny complet: Web, muntatges de les imatges.  Serveis i Productes. Compatible amb dispositius mòbils. Alta SEO: Google, Bing, Google Empreses.   

  Synergie Business Europe. Facilitar la integració de les empreses europees que volen introduir els seus productes o serveis a l'Àfrica. Captem projectes i oportunitats de negoci en països en creixement i economies emergents.

  Visitar Web:  www.synergiebse.com

 • D'ELLA BOTIGA DE ROBA

  dellvic

  Disseny complet: Web, muntatges de les imatges.  Modul per gestionar les col.lecions, marques. Blog amb noticies i promocions. Enllaç amb Facebook, Twitter, Instagram. Compatible amb dispositius mòbils. Alta SEO: Google, Bing, Google Empreses.   

  D'Ell D'Ella Vic - Botiga de Roba.

  Visitar Web:  www.dellvic.com

 • VIA VERDA TECNICS

  disseny web arquitecte viaverdatecnics com

  Disseny complet: Web, muntatges de les imatges.  Galeries d'imatges. Modul per gestionar els projectes. Compatible amb dispositius mòbils. Alta SEO: Google, Bing, Google Empreses.   

  Via Verda Tecnics - Palafrugell. Serveis d'enginyeria sector agroindustria, indústria, medi ambient, paisatgisme, urbanisme i activitats.

  Visitar Web:  www.viaverdatecnics.com

 • APARTAMENTES LES PALMERES

  disseny web apartaments les palmeres stp

  Disseny complet: Web, muntatges de les imatges.  Galeries d'imatges. Noticies Entorn.  Compatible amb dispositius mòbils. Alta SEO: Google, Bing, Google Empreses.   

  Apartaments Les Palmeres - Platja D'Aro.

  Visitar Web:  www.lespalmeres.net

 • ADVOCATS ESPEJO PÉREZ

  disseny web advocats espejo perez

  Disseny complet: Web, muntatges de les imatges.  Implementació Blog amb noticies.  Compatible amb dispositius mòbils. Alta SEO: Google, Bing, Google Empreses.   

  Advocats Espejo Pérez & Associats - Calonge.

  Visitar Web:  www.espejoperezadvocats.com

 • CLUB GOLF I P&P PALAMÓS

  clubgolfpalamos

  Disseny complet: Web, muntatges de les imatges.  Galeries d'imatges. Videos.  Compatible amb dispositius mòbils. Alta SEO: Google, Bing, Google Empreses. Implementació Noticies-Blog. enllaçat automàtic amb Youtube. Sistema enviament noticies als socis  

  Club Golf Palamos, Pitch & Putt Palamos, Interclubs Golf. Competicions Socials.

  Visitar Web:  www.clubgolfpalamos.cat

 • PETIT BAR PALAMÓS

  petitbarpalamos

  Disseny i desenvolupament Web per :

  Restaurant - Bar. Web Corporativa. Galeries de fotogràfies. Disseny Video (Youtube).  Imatges en 360.

  Restaurant-Bar Palamós. Petit Bar es troba a Palamós, Costa Brava centre, situat a l'entrada del port, a 3 metres de la platja de Palamós, amb una magnífica vista de tota la badia, d'ambient familiar, un lloc cèntric, acollidor i relaxat

  Altres Serveis:

  Manteniment Informàtic

   

   

  Visitar Web:   www.petitbarpalamos.com

 • JARDINERIA ROSÉS ROCA

  rosesroca

  Actualització nou disseny compatible amb dispositius mòbils. Disseny Web, muntatges de les imatges.  Multi Idioma.  Alta SEO: Google, Bing, Google Empreses. Modul per posar galeries amb imatges dels projectes. Disseny seguint la imatge corporativa del client. 

  Jardineria Rosés Roca amb més de 15 anys d'experiència. Disseny,construcció,decoració,manteniment de jardins

  Visitar Web:  www.rosesroca.es

 • IMPERIALCORK

  imperialcork-com

  Disseny complet: Web, muntatges de les imatges, reportatge fotogràfic. Multi idioma.  Pdf. Galeries d'imatges. Compatible amb dispositius mòbils. Alta SEO: Google, Bing, Google Empreses. Implementació Noticies-Blog. enllaçat automàtic amb Youtube. Xarxes Socials, enllaç automàtic de les noticies a (Facebook, Twitter).  

  Fabricant de taps de suro per a vins tranquils. Des de 1922. 

  Visitar Web:  www.imperialcork.com

 • NETEGES MENESES

  netegesmeneses-net

  Autogestionada. Implementació Serveis. Google Maps. Galeries d'imatges dels serveis. Compatible amb dispositius mòbils. Alta SEO: Google i Bing, empreses Google.

  Serveis de neteja integral i manteniment, màxima qualitat i professionalitat.

  Visitar Web:   www.netegesmeneses.net

Cargar más sostenga SHIFT para cargar todo cargar todos

PANTALLES-MOVIL-ORDINADOR-TABLET

Una web corporativa és la carta de presentació de la seva empresa a Internet.

A Serveis Telemàtics Palamós li  dissenyem un projecte personalitzat d'acord amb la imatge corporativa de la seva empresa.

Disseny Web Corporatiu: Orientat ha empreses que volen marcar la seva presència a Internet mitjançant un disseny de qualitat que reflecteixi la seva imatge.

¿Podem ajudar-te?

Truca'ns al  

972 314 005

Horari: Dilluns a Divendres 9:30 a 13 / 16:30 a 20:00. Dissabtes de 10 a 13 h.

Sol·licitar Pressupost ara

Envia la teva consulta omplint un senzill formulari

vull consultar pressupost

Utilitzem cookies per oferir-te una millor experiència i servei, d'acord als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més Informació