Seguir
Catalan English French Russian Spanish
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Si et falta ADSL i necessites Internet, accedeix a la banda ampla via satèl·lit

Accedeix a Internet per satèl.lit siguis on siguis. Fins a 20 Megues

quantis-internet-via-satelite2


Quantis és la nova generació d'accés a Internet per satèl.lit a Espanya. Amb una cobertura del 100% en tota la Península, Illes Balears, Illes Canàries, Ceuta i Melilla, gaudeixes de fins a 20 Megues d'accés a Internet via satèl.lit, siguis on siguis, des 24,95 €/mes, amb la instal·lació gratis a les zones finançades pel pla Avança Infraestructures del Ministeri d'Indústria. A què esperes?. Si no us arriba l'ADSL, accedeix a Internet de banda ampla per satèl.lit. La banda ampla universal per al món rural amb la qual gaudeixes d'Internet vagis on vagis, a tot Espanya.
Banda ampla rural de Quantis i Hispasat


Quantis presta el servei amb el suport d'Hispasat, operador de satèl·lit líder en el mercat Espanyol i Iberoamericà, gràcies a la seva plataforma d'accés a Internet via satèl.lit d'última generació especialment dissenyada per a serveis de baix cost i d'altes prestacions. Hispasat i Quantis faciliten l'accés a internet via satèl·lit a tot Espanya, tant per a pimes com per a particulars potenciant d'aquesta manera l'accés a Internet rural.


Amb la tecnologia de Hispasat ha estat concessionària de l'ajuda amb càrrec al Programa Pla Avança Noves Infraestructures pel seu projecte "Banda Ampla Universal Via Satèl·lit" per a l'entorn rural i que comercialitza a través de Quantis.


Quantis, líder en la prestació de Serveis especials, Telemetria / SCADA satèl·lit. Serveis mòbils per satèl·lit. Internet marítim. Back-up de xarxa. SCPC. TDMA, tant a Espanya com a la resta d'Europa, Àfrica, Orient Mitjà i Amèrica Llatina.

tarifa quantismax1

tafifa quantisduo1

 

Preguntes freqüents

Què és accés a Internet via satèl lit ?


La connexió a internet via satèl lit és un mètode de connexió a Internet utilitzant com a mitjà d'enllaç un satèl · lit . És un sistema recomanable d'accés en aquells llocs on no arriba el adsl , cable o la telefonia , com a zones rurals o allunyades . En una ciutat constitueix un sistema alternatiu als habituals , per evitar colls d' ampolla a causa de la saturació de les línies convencionals i el seu ample de banda limitat o com a solució de Back - up per connexions crítiques , ja que és l'única xarxa totalment independent . La seva cobertura és inigualable , superant àmpliament la de l'ADSL o el cable .

Puc passar del telèfon fix ?


És clar! aquest tipus de sistema no utilitza per a res la xarxa telefònica. La teva línia de telèfon queda totalment alliberada, si la tinguessis. De fet, no necessites contractar cap altre servei amb un altre operador. Oblida't de la quota mensual de Telefónica. Aquest sistema funciona només a través d'una antena parabòlica.

PORTABILITAT: si el client ja té telefonia fixa amb un altre operador i vol conservar el seu actual número de telèfon, pot sol·licitar la portabilitat. És gratuïta i s'encarrega Quantis.

 

Tinc cobertura a la meva zona ?


Els serveis de Quantis estan disponibles amb fins a 20 Megues a tot Espanya Peninsular, Illes Canàries, Illes Balears, Ceuta i Melilla, així com la resta d'Europa Continental, Nord d'Àfrica, i Àfrica Subsahariana. Així mateix ofereix servei adhoc a tot Europa, Àfrica, Orient Mitjà i Amèrica Llatina.

 

La descàrrega i enviament d'informació són il · limitats ?


Els serveis Quantis Duo són serveis il·limitats, permeten descarregar la informació que desitgis, sense límits. Per garantir la qualitat del servei, i evitar que usuaris abusius puguin danyar la qualitat de la teva connexió, s'estableix en aquests serveis un control dinàmic d'ample de banda.

Els serveis Quantis Max tenen un volum mensual de dades associades. Si es desitja consumir un major volum sempre podràs contractar un servei il.limitat on podràs descarregar totes les dades que vulguis, sense límit, sense que computi en el volum mensual del servei o comprar GB addicionals quan ho necessitis.

 

A quina velocitat funciona el servei ?


Amb serveis d'accés a internet de Quantis podràs descarregar informació fins a 20 Megues. Podràs adaptar la velocitat de baixada a les necessitats reals del teu ús. Per a això pots optar entre els serveis Quantis Duo amb els quals podràs navegar sense límits amb velocitats de baixada des d'1 Mega fins a 20 Megues o Quantis Max amb els que podràs navegar a màxima velocitat .

Els megues són reals? Si contracte 8 mb, arriben els 8? No són mb dedicats. Com tots els operadors de telecomunicacions de totes les tecnologies, la velocitat nominal és el pic al qual s'arriba. En moments de molt trànsit baixa la velocitat.

Analitza les teves necessitats i usos d'internet, i selecciona l'opció que més s'adeqüi a les teves necessitats. No oblidis , que si en el futur vols canviar de modalitat, només has sol·licitar-ho.

 

Es pot veure la TV per internet

Sí, però consumeix molta capacitat, de manera que, el servei aconsellat per a aquest ús és Quantis DUO 20

 

Càmeres de seguretat

Per utilitzar càmeres de seguretat, Quin servei es necessita? El més recomanable són els serveis professionals de 20 megues i, si no, els serveis de 8 mb amb 22gb i 33gb + ip fixa.

 

Es poden descarregar pel · lícules amb aquest servei

Sí.  Encara que el port P2P (Ex: Emule, Ares, U'torrent ...) està tancat en els serveis d'Hispasat.

 

 

Alguns exemples de segmentació de productes:


Els serveis Quantis Max, els recomanarem en els següents casos:


Si tenen més de 2 dispositius (millor de 22GB i 33gb)
Si són segones residències (el de 11 o el de 22 gb)
Si només l'utilitzen per navegar i correus (11gb)
Si és per descàrregues freqüents: 33gb o Duo20.
Per càmeres de vigilància: l'òptim serien serveis professionals de 20 mb, si no, els de 8 mb de 22 o 33gb amb IP fixa.
Els serveis Quantis Duo 1 i 2, els recomanarem en cas que contracti Tarifa Plana Nacional de telefonia fixa
Els serveis Quantis Duo 20, en cas d'utilitzar skype, TV (Yomvi), o descàrregues il·limitades. Si se surt de pressupost, sempre pot començar pel max 22gb o 33 gb de 20 mb que és il·limitat de 23 a 7h.

 

 

 

 

Sol · licita el teu pressupost segons les teves nececidades.

 

¿Podem ajudar-te?

Truca'ns al  

972 314 005

Horari: Dilluns a Divendres 9:30 a 13 / 16:30 a 20:00. Dissabtes de 10 a 13 h.

Envia'ns un e-mail

Envia la teva consulta omplint un senzill formulari

 

Enviar un correu electrònic

Utilitzem cookies per oferir-te una millor experiència i servei, d'acord als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més Informació