By STP on Martes, 27 Julio 2021
Category: PRODUCTOS

Xarxes Wifi Ràpida i potent amb Omada de Tp-link amb control total

TP-LINK omada

La Solució Cloud més Intel·ligent per a Xarxes de Negocis

Hostaleria | Educació | Retail | Oficines | Particulars

Instal.ladors de xarxes Wifi, segons les seves necessitats, amb el sistema de Tp-Link Omada poda disposar de la millor xarxa wifi, amb equips potents, amb seguretat i control total i possibilitat de crear varies connexions wifi, definir la velocitat, sistema Hostpot, Voucher - Tiquets.

Xarxes Definides per Software (SDN) amb Accés al Núvol 

La plataforma de xarxes definides per programari (SDN) de Òmada integra dispositius de xarxa, inclosos punts d'accés, switches i routers, proporcionant una gestió del núvol 100% centralitzada. Òmada crea una xarxa altament escalable i tot controlat des d'una única interfície. Es proporcionen connexions sense fils i per cable sense interrupcions, ideals per al seu ús en hostaleria, educació, botigues, oficines i més.

Gestió del Núvol Centralitzada sense Problemes

Gestió del núvol 100% centralitzada de tota la xarxa des de diferents llocs; tot controlat des d'una única interfície en qualsevol lloc, en qualsevol moment.

Assignar Diferents Rols de Gestió

L'assignació de privilegis multiusuari està disponible per augmentar l'eficiència i la seguretat de l'administració. L'administració de diverses persones, els permisos de diversos nivells i la capacitat d'agregar administradors segons sigui necessari, permeten un funcionament i manteniment de la xarxa flexible.

 

Monitorització de la Xarxa Fàcil i Intel·ligent

El panell de control senzill d'utilitzar fa que sigui fàcil veure l'estat de la xarxa en temps real; verificar l'ús de la xarxa i la distribució de l'trànsit; rebre registres d'estat de la xarxa, advertències d'esdeveniments anormals i notificacions; o fins i tot rastrejar dades clau per obtenir millors resultats comercials. La topologia de xarxa ajuda als administradors d'IT a veure i solucionar problemes ràpidament de les connexions d'un cop d'ull.

MÉS INFORMACIÓ

ESTUDI SENSE COMPRIMIS

DISPOSI D'UNA XARXA WIFI RÀPIDA I SENSE PROBLEMES I AMB UN CONTROL TOTAL