fbpx
Follow
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

 

 

Sembla ahir quan varem crear SERVEIS TELEMÀTICS PALAMÓS, S.L., l'any 1998 varem començar a oferir els serveis de assessorament, manteniment i instal·lació d'equips informàtics, xarxes. La dedicació plena a aquest mitjà i l'experiència adquirida en aquests anys, ens ofereix una visió real del que podem aportar al seu negoci des de el prisma de l'efectivitat i professionalitat.

Amb el temps hem anat incorporant nous serveis i productes, com : SERVEI TÈCNIC I SUPORT INFORMÀTIC A EMPRESSES, VENDA, INSTAL.LACIÓ D'EQUIPS CENTRALETES IP, VPS, ESCRIPTORI REMOT, ALARMA AJAX, SOLUCIONS DE FIBRA, FIX I MÒBIL I PROGRAMARI EMPRESARIAL. DISSENY WEB. DOMINIS, CORREU PROFESSIONAL

Ens mou la constància, la il·lusió per crear nous serveis en un mitjà on encara hi ha moltes oportunitats que explorar, conservant la independència i oferint sempre i abans que ningú les millors solucions globals per a la seva empresa.

La nostra empresa està totalment preparada per poder gestionar totes les necessitats en matèria tecnològica que puguin presentar-se a la PYME, abastant tot tipus de sistemes, programari i comunicacions i convertir-se en proveïdor global de serveis, equips, components i consumibles.

Ens recolzem en l'experiència acumulada en la gestió de les TIC (Tecnologies de la Informació i les Comunicacions), tant en el sector públic com en l'empresa privada. Aquesta experiència unida a una formació al més alt nivell, conformen les bases necessàries per poder oferir un servei de màxima qualitat, ajustat als requeriments del client més exigent.

Tenim la ferma convicció que aconseguirem optimitzar els seus recursos tecnològics, les dues missions principals : MILLORAR LA SEVA COMPETITIVITAT I REDUIR LES DESPESES DE LA SEVA EMPRESA.


La filosofia de STP (SERVEIS TELEMÀTICS PALAMÓS) és créixer junt amb el client, aportant tecnologia, qualitat, oferint l'atenció al client per damunt de tot i evolució als nostres serveis.


Aprofitem per donar-vos la benvinguda i no dubteu en fer-nos arribar qualsevol consulta o qüestió, tot el nostre equip us atendrà amb molt de gust.

Una cordial salutació.
 

LOGO STP 1 

¿Podem ajudar-te?

Truca'ns al  

972 314 005

Horari Estiu 2023: de 10 a 13 i de 17 a 19 de dilluns a divendres

Envia'ns un e-mail

Envia la teva consulta omplint un senzill formulari

 

Enviar un correu electrònic

Consultes per Whatsapp

Envia'ns un Whatsapp  

972 314 005