fbpx
Seguir

La solució més eficaç per a enviar correus electrònics a múltiples destinataris

mail-net-banner1

mailnet i l'email màrqueting

L'email màrqueting és una tècnica de comunicació a través del correu electrònic, els principals objectius solen ser ajudar a incrementar les vendes i mantenir una comunicació periòdica amb els clients per millorar la seva fidelitat.

 

mailnet és el programa ideal per gestionar campanyes d'email màrqueting ja que permet enviar correus a múltiples destinataris i conèixer els resultats de la seva campanya.

 

També pot usar-se per a la creació i enviament de butlletins de notícies, (Newsletters) o qualsevol altra comunicació per correu electrònic sobre la qual vulgui mesurar els seus resultats.

Amb mailnet els seus comunicats tindran un aspecte més atractiu i d'acord amb la imatge de la seva empresa que si els envia des de programes de correu electrònic convencionals com Outlook, Thunderbird, Hotmail, Gmail, etc.

 

GESTIÓ DE LLISTES INTEL·LIGENT

mailnet-gestio-llistes

Estalvia crèdits enviant a correus electrònics que no existeixen o que mai obren els correus. Amb la nostra tecnologia podràs detectar emails invàlids o que mai obren les teves campanyes i així, estalviar temps i diners.

 

EMAILS EFECTIUS EN SEGONS

mailnet-emails-efectius

Fes la teva campanya ràpidament sense haver de preocupar-te de saber HTML o tenir coneixements de disseny. Amb l'editor en línia i les plantilles predissenyades et serà molt fàcil!

 

LLIURAMENT A TEMPS ELS EMAILS, ACONSEGUEIX NOUS CLIENTS

mailnet-entrega-a-temps

No arribis tard captant nous clients, organitza els teus missatges en grups petits i gestionables. Segmenta les llistes per tenir informació detallada de cada perfil dels teus clients.

 

ANALITZA ELS RESULTATS

mailnet-analitza-resultats

Controla a qui li resulten més interessants les teves campanyes. Amb les estadístiques de mailnet podràs tenir tota la informació que necessitis.

 

 

Característiques 

Gestió de Subscriptors

 • Gestió de les bases de dades

Mantenir actualitzada la seva llista de subscriptors és vital per arribar correctament al públic objectiu de les campanyes de email màrqueting

Les llistes de subscriptors solen ser llistes amb un volum important de dades dels quals és molt complicat de mantenir actualitzats. Per això, mailnet automatitza part d'aquesta gestió per fer més fàcil i segura la gestió diària.

mailnet-suscriptores-equipo

mailnet inclou moltes funcionalitats per facilitar la gestió dels subscriptors, entre les quals trobem:

 • Camps personalitzats
 • Importació de subscriptors
 • Integració a pàgines web de formularis de subscripció
 • Baixes globals de l'usuari
 • Segmentació o creació de grups dins de la llista en funció d'algun paràmetre o valor dels subscriptors
 • Estadístiques de subscriptor, de segment o grup, i de llista de subscripció
 • Detecció d'emails invàlids o que mai tenen activitat

 

 

Creació i personalització de subscriptors

 

mailnet permet crear múltiples bases de dades per a l'enviament de correus de diferents formes:

 

 • Important dades des d'una altra aplicació
 • Introduint manualment els registres
 • Mitjançant un formulari personalitzat de registre integrat en qualsevol pàgina web

 

A més, podrà crear els camps que necessiti per segmentar correctament les seves bases de dades, personalitzar els seus comunicats i conèixer a quin destinataris seran enviats.

 

 

Gestió de baixes de subscripció

Gestió de baixes


mailnet incorpora una gestió automatitzada que l'ajudarà a complir amb els requisits que marca la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD).

Gràcies a aquesta gestió, els usuaris que vulguin donar-se de baixa de les seves bases de dades deixaran de rebre els seus correus de forma automàtica.

Encara que realitzi un enviament a múltiples destinataris, s'elimina el risc que es propaguin totes les adreces de correu de tots els destinataris, cosa que passa sovint amb altres programes de correu electrònic.

 

 

Estadístiques i detecció d'emails invàlids i / o inactius

mailnet analitza automàticament l'estat i la validesa de tots els subscriptors a qui enviï campanyes d'email màrqueting.

Per a això realitza un seguiment de l'activitat de cada subscriptor a qui li hagi enviat una campanya. Amb aquesta nova tecnologia podrà configurar quan vol que un subscriptor no rebi més campanyes seves i, així, estalviar crèdits!

mailnet-estadisticas-equipo

A més, mailnet monitoritza el comportament que mostren els seus subscriptors en cada enviament de campanya per així poder mostrar unes estadístiques al detall. Per si encara fos poc, també podrà tenir estadístiques agrupades per segments o grups, i estadístiques a nivell de llista de subscriptors on podrà veure fàcilment l'interès global que generen les seves campanyes.

 

   

Disseny de newsletters

Crear un bon newsletter, butlletí o comunicat és una part imprescindible per assegurar l'èxit d'una campanya d'email màrqueting

mailnet-plantilles1

mailnet permet crear dissenys atractius sense tenir cap coneixement en programar HTML. D'aquesta manera, qualsevol persona pot tenir un disseny completament personalitzat en pocs minuts de treball.

Així mateix, per a aquells usuaris amb coneixements informàtics que desitgin tenir una major personalització del disseny de la campanya, mailnet els permet editar des de zero el missatge a enviar arribant fins i tot a permetre la programació en HTML pur.

mailnet-campanyes

A més, durant el disseny del missatge podem comprovar el nivell de SPAM que té el format. Molts dels filtres anti-spam analitzen el format del correu electrònic per decidir si és SPAM o no. Amb mailnet podem avançar aquesta comprovació i assegurar-nos de fer una campanya que arribi al màxim de destinataris possible.

 

 

Assistent guiat de campanya

No perdi temps en descobrir com funciona l'eina, dediqui exclusivament a enviar campanyes de qualitat. mailnet el guiarà per tot el procés

 

mailnet té com a objectiu simplificar al màxim el procés de creació i enviament d'una campanya d'email màrqueting. Per això, mitjançant l'assistent de campanya li serà molt fàcil entendre com s'ha d'enviar una campanya.

mailnet-campanyes-definicio

L'assistent de campanya us guiarà a través de cinc passos molt fàcils per ajudar a completar el seu enviament de campanya de forma satisfactòria. Aquests passos són:

 1. Definició de la campanya
 2. A qui enviar la campanya
 3. Mode d'edició
 • Plantilles predissenyades amb edició ràpida
 • Estructures predissenyades amb edició ràpida
 • Plantilla a mida des de zero amb edició completa
 • Carregar format d'una plantilla o campanya anterior
 • Editor del missatge
 • Comprovació i enviament

Amb aquests pocs passos qualsevol usuari pot tenir la seva campanya a punt per ser enviada. Li serà molt fàcil treballar amb mailnet i aconseguir campanyes de email màrqueting atractives i efectives!

 

 

 

Estadístiques detallades i visuals

No tindria sentit tot el temps invertit si no poguéssim analitzar el resultat de les campanyes i obtenir algun benefici d'això

mailnet li permet analitzar completament el resultat d'una campanya d'email màrqueting. Podrà veure els subscriptors que estan més interessats en la seva campanya i, per tant, pot efectuar accions posteriors sobre aquests subscriptors.

mailnet-estadisticas-vacaciones

Les estadístiques de campanya de mailnet li permeten analitzar molta informació agrupada en quatre grans blocs:

 1. Resultats de l'enviament
 2. Obertures de la campanya
 3. Clics en la campanya
 4. Evolució temporal de la campanya


En termes generals, les estadístiques li permeten obtenir tota la informació que necessita sobre l'interès mostrat pels subscriptors receptors de les campanyes.

A més, tot això està bé mostrat mitjançant gràfiques que ens permeten veure el resultat de les campanyes d'una forma molt més ràpida d'entendre. A més, aquells usuaris que prefereixin tenir les dades en un format molt més familiar, poden descarregar-los en un fitxer Excel.

Si necessita fer accions posteriors després d'enviar la campanya ho podrà fer de manera molt més eficient gràcies a les estadístiques de mailnet.

 

¡Estalvi i Efectivitat Garantits!

mailnet disposa de diverses modalitats de contractació gràcies a les quals pot adaptar-se a qualsevol necessitat

Li oferim els millors preus per a les seves campanyes de email màrqueting:

 

Pla Preu mails anuals - Preu per email - (Plans Personalitzats) 


(Anual 5)       50,00 € - emails anuals:      5000  - Preu per email: 0,0100 €
(Anual 10)     90,00 € - emails anuals:   10.000 € Preu per email: 0,0090 €
(Anual 25)   200,00 € emails anuals:   25.000 € Preu per email: 0,0080 €
(Anual 50)   350,00 € emails anuals:   50.000 € Preu per email: 0,0070 €
(Anual 100) 550,00 € emails anuals:100.000 € - Preu per email: 0,0055
(Anual 200) 800,00 € emails anuals:200.000 € - Preu per email: 0,0040 

 

+ INFORMACIÓ :: DESCARREGAR PDF :: Distribuidor : Serveis Telemàtics Palamos (Mailnet es un producte de GPI Software) 

¿Podem ajudar-te?

Truca'ns al  

972 314 005

Horari: de 9:30 a 13 i de 16:30 a 20 de dilluns a divendres i dissabtes de 10:30 a 13 h

Sol·licitar Pressupost ara

Envia la teva consulta omplint un senzill formulari

Vull consultar pressupost

Consultes per Whatsapp

Envia'ns un Whatsapp  

972 314 005