fbpx
Seguir
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

 

Serveis Telemàtics Palamós ofereix el servei de manteniment informàtic que vostè necessiti, adaptant-nos sempre a les necessitats de la seva empresa. Des de 1998, amb més de 14 anys d'experiència en el sector TIC ajudem a la seva empresa a millorar i reduir costos. Consulta les nostres solucions.

 

Estalviï en la seva empresa

La tecnologia i el nostre servei de consultoria l'ajudarà a que redueixi costos i augmenti la rendibilitat de la seva empresa, li proposem solucions tecnològiques perquè la seva empresa pugui competir amb major capacitat en el mercat actual

suport-1

EQUIP TÈCNIC

La seva empresa tindrà un equip de tècnics de confiança assignats, d'aquesta manera, sempre sabrà amb qui parla i tindrà la total seguretat de que el tècnic coneixerà els seus sistemes i instal · lacions perfectament.

 

cursos-1  

SUPORT

Atendrem telefònicament tots els seus dubtes i problemes ràpidament. En cas necessari, connectarem remotament amb el seu ordinador per solucionar el poblema o fer qualsevol manteniment o instal · lació. Si no es pot solucionar telefònicament o remotament, ens desplaçarem el més ràpid possible per solucionar el poblema.

 

servidors-actualitzacions-1

MANTENIMENT ORDINADORS

Consisteix bàsicament en la cura preventiva de forma periòdica dels equips informàtics d'una empresa. Actualitzacions, configuracions, supervisió, optimització de recursos perquè obtingui major rendiment. Per intentar solucionar els problemes abans que es converteixin en un problema greu i perquè els equips funcionin al màxim amb total seguretat.

 

manteniment-1

MANTENIMENT DE SERVIDORS

Tasques comuns d'aquest manteniment són l'actualització de programari, instal · lació i configuració del Servidor. Recuperació en cas de caigudes. Realització de còpies de seguretat. Optimització del servidor. Intervenció en cas de funcionament anormal.

 

programes-1

MANTENIMENT DE PROGRAMES I SISTEMA OPERATIU

Mantenir i actualitzar les seves aplicacions informàtiques, per oferir-li el màxim rendiment. Ens ocuparem d'implementar i integrar noves funcionalitats, tecnologies i aplicacions. Actualitzacions de seguretat i revisio del sistema.

 

suport-2

FORMACIÓ 

Assessorament, cursos de formació presencial o remot.

 

pdf-productes1 Ofertes i Catàlegs

  pdf-productes1 Mes Informació Blog STP. Ofertes i Vídeos

 

¿Podem ajudar-te?

Truca'ns al  

972 314 005

Horari: de 9:30 a 13 i de 16:30 a 20 de dilluns a divendres i dissabtes de 10:30 a 13 h

Envia'ns un e-mail

Envia la teva consulta omplint un senzill formulari

 

Enviar un correu electrònic

Consultes per Whatsapp

Envia'ns un Whatsapp  

972 314 005