Seguir
Catalan English French Russian Spanish
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

www.stp.cat/blog

Blog STP, Noticias sobre Informática, Tecnología, Programas, Seguridad, Servicios, Internet, Wifi, Videovigilancia, Telefonía, Adsl, Android, Iphone, Juegos, Ofertas especiales en Informática.
Tamaño de fuente: +

Consells de Kaspersky per als equips que continuen utilitzant Windows XP

Kaspersky Lab ha creat una llista de consells per als usuaris que de moment no abandonaran Windows XP.


El passat mes de gener encara el 18% dels equips informàtics de tot el món funcionaven amb Windows XP.


Kaspersky Lab continua oferint suport a Windows XP en els seus productes KESB, KIS i KAV.
El suport per a Windows XP ha finalitzat. Des del dia 8 d'abril el sistema operatiu ha deixat de tenir revisions i noves actualitzacions de seguretat, suport i de contingut tècnic. Això es tradueix en què els equips que segueixin funcionant amb Windows XP són més vulnerables davant qualsevol tipus de ciberamenaza.

Kaspersky-2015

Aquest sistema operatiu té més de 12 anys d'antiguitat i en el mes de gener encara el 18% dels equips informàtics de tot el món funcionaven amb Windows XP, segons dades de Kaspersky Security Network. Els usuaris poden seguir utilitzant aquest sistema operatiu després de la finalització del suport; però, en no rebre actualitzacions automàtiques de seguretat, els seus ordinadors ara són més vulnerables ia més no tindran cap possibilitat de ser parcheados.

 

A les vulnerabilitats del sistema operatiu se sumen les causades per les aplicacions que també han deixat de desenvolupar les seves versions per a Windows XP. Aquests programes es convertiran en una altra porta d'entrada per infectar l'equip, augmentant les possibilitats de rebre un atac.

Des Kaspersky Lab asseguren que només tenint una solució de seguretat que utilitzi tecnologies proactives per defensar d'amenaces noves i desconegudes es garanteix la protecció dels equips amb Windows XP. En canvi, els antivirus bàsics basats principalment en l'exploració de malware conegut són insuficients. En qualsevol cas, l'ús d'un antivirus hauria de ser un recurs provisional ja que aquest tipus de programari deixarà de treballar per a Windows XP tard o d'hora.

"No hi ha dubte que el canvi a un sistema operatiu nou és un inconvenient a causa del cost que això suposa tant per als usuaris com per a les empreses, però utilitzar Windows XP serà cada vegada més insegur i el risc derivat d'un atac podria superar el preu d'instal·lar un de nou ", afirma David Emm, analista de malware de Kaspersky Lab.

No obstant això, els experts de Kaspersky Lab han creat una llista de consells per estar tots aquests usuaris que de moment no abandonaran Windows XP:

En el cas de les empreses, si han de seguir amb XP per diferents raons, com la no compatibilitat d'alguns programaris amb els nous, és recomanable instal · lar un pack sencer d'actualitzacions de Windows Update.

La major part de les amenaces vénen de la Xarxa. És recomanable desconnectar Internet de tots els equips o, almenys, reduir al mínim la connexió.

No utilitzar els productes de Microsoft per a Internet de llar, com Windows Mail o Internet Explorer i instal · lar aplicacions externes com Google Chrome o Mozilla Firefox


Deshabilitar Java i Flash. Si aquestes aplicacions són importants per a algunes operacions de l'equip, cal desactivar almenys el seu llançament automàtic. El mateix cal fer per a Adobe Reader, ja que els arxius PFD són una porta d'entrada per als cibercriminals molt freqüent.


Per a una major protecció, és recomanable limitar el nombre d'aplicacions autoritzades a un llistat de programes de confiança i bloquejar qualsevol programari que es trobi fora d'ella.


Els productes de Kaspersky Lab continuaran amb el suport per a Windows XP tot i el final del suport de Microsoft. La llista de solucions de seguretat que permetran mantenir la compatibilitat amb aquest sistema operatiu són Kaspersky Endpoint Security 10 i les versions actuals i futures de Kaspersky Anti-Virus i Kaspersky Internet Security.

Wifi. Ampliació cobertura. Powerline. Experts en W...
Promoción Impresoras Brother Octubre 2014

Rebre les nostres Ofertes i Notícies

Rellene el siguiente formulario para suscribirse.

Etiquetas

ANDROID AMPLIACIÓN COBERTURA WIFI AMPLIACION WIFI APPLE ALTAVOCES MULTICARGADOR USB AURICULARES MULTICARGADOR USB PARA CASA Y COCHE APPLE-iMAC BOLSAS PARA PORTÁTILES ALL-IN-ONE PROGRAMAS GESTION IMPRESORAS LASER iPHONE PROGRAMAS TPV IMPRESORAS MULTIFUNCIONALES OFERTAS APPLE AUDIO PROGRAMAS RESTAURANTE COPIADORAS L-LINK ANDROID TV ANDROID ROUTER N WIFI TELEVISOR EZSINGN LG LEWREP300 ORDENADORES PLACAS MOUSE ROUTER D-LINK iPAD MINI PC ANDROID VAIO TAP 20 SOLUCIONAR POBLEMAS COBERTURA WIFI TELEFONIA IP MP4 CARGADOR USB PORTATILES FUENTES DE ALIMENTACION MEMORIAS USB CLOUND ROUTER QUE ES UN NAS DISEÑO WEB PARA DISPOSITIVOS MOVILES TABLET VAIO TAP 20 PLC POWERLINE MONITORES CARGADOR UNIVERSAL LEOTEC NETBOOKS MODEM 3G GRAFICAS TABLETAS GRAFICAS TL-WA830RE SEGUNDA MANO DLINK PLC POWERLINE VIDEOVIGILANCIA PUBLICIDAD NO DESEADA ANDROID OFERTAS PORTATILES MONITORES LG M5350 DISCOS DUROS TD-W8970 PORTATILES SEGUNDA MANO GRABADORES MARCAS LL-5600 L-LINK COMPARTIR 3G IMPRESORAS DE CREDENCIALES CAJA EXTRAIBLE SATA Toshiba Excite Write AT10PE ORDENADORES SEGUNDA MANO OPTIMIZAR WIFI CÁMARAS VIDEOVIGILANCIA PIZARRAS INTERACTIVAS CARGADOR DE BATERIAS PORTATIL iMAC IMPRESORAS TINTA D-LINK MYDLINK SIOGES BRAZOS PARA MONITORES GOCLEVER ORION 102 LAS MEJORES MARCAS EN ORDENADORES SEGUNDA MANO POBLEMAS WIFI GPS PROYECTORES JUEGOS ANDROID CAMARAS IP D-LINK BROTHER SOPORTES PARA TELEVISORES GARMIN GOCLEVER TERRA 101 TP-LINK TL-WA850RE LEOTEC WIFI USB 300 Mbps FAX CABLES hooked MAC CAMARAS CLOUD IP IMPRESORA WIFI SEGURIDAD INFORMATICA TOMTOM TPV COMPACTOS EXTENSIÓN WIFI TP-LINK LEWUSB30002 PROGRAMAS CONTABILIDAD PLOTTERS applorer FORMACION BONIFICADA ANTIVIRUS TPV ANDROID REPETIDOR Y PUNTO DE ACCESO WIFI IMPRESORAS FOTOGRAFICAS BUSCADOR JUEGOS ANDROID CRUCIAL SSD M4 cursos en modalidad a distancia MULTIMEDIA ANDROID SERVIDORES MP3 PROGRAMAS GESTIÓN TPV SISTEMA DE CARTELERIA LG LEOTEC WIFI REPETIDOR PROGRAMAS CAMPING IMPRESORAS PORTATILES TECLADOS APLICACIONES ANDROID DISCOS SSD

Los mas vistos

Ubicación fexible El reducido tamaño del dispositivo y su montaje en pared hacen que sea fácil de instalar y mover con gran flexibilidad. Una vez conectado con un router existente, sólo tiene que...
10120 visitas
    Este equipo de almacenamiento NAS Cloud ShareCenter™ de dos bahías le permite compartir documentos y contenido multimedia, como fotos, música y vídeos en su red doméstica o en intern...
9449 visitas
La apariencia externa de un NAS es la de una pequeña caja con unas dimensiones que dependen de sus características finales, principalmente del número de discos duros que podemos utilizar en él. El d...
9396 visitas
  Cuando inicies la función Smart de tu televisor o hayas instalado tu dispositivo Smart TV de NPG, aparecerá este escritorio de aplicaciones ya instaladas, para que disfrutes desde el primer ...
8459 visitas
Las Mejores Ofertas en ORDENADORES Y PORTÁTILES DE  SEGUNDA MANO 1 AÑO DE GARANTIA REGALO LICENCIA WINDOWS 7, DESDE 189€ iva incl. Perfecto Estado.   ACTUALIZACIÓN SEMANAL Más...
7024 visitas

¿Podem ajudar-te?

Horari Agost 2017:

Dilluns a Divendres 10 a 13/17 a 19

Envia'ns un e-mail

Envia la teva consulta omplint un senzill formulari

Vull enviar un correu electrònic

Utilitzem cookies per oferir-te una millor experiència i servei, d'acord als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més Informació