fbpx
Seguir
Catalan English French Russian Spanish
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

www.stp.cat/blog

Blog STP, Noticias sobre Informática, Tecnología, Programas, Seguridad, Servicios, Internet, Wifi, Videovigilancia, Telefonía, Adsl, Android, Iphone, Juegos, Ofertas especiales en Informática.
Tamaño de fuente: +
3 minutes reading time (602 words)

Consells de Kaspersky per als equips que continuen utilitzant Windows XP

Kaspersky Lab ha creat una llista de consells per als usuaris que de moment no abandonaran Windows XP.


El passat mes de gener encara el 18% dels equips informàtics de tot el món funcionaven amb Windows XP.


Kaspersky Lab continua oferint suport a Windows XP en els seus productes KESB, KIS i KAV.
El suport per a Windows XP ha finalitzat. Des del dia 8 d'abril el sistema operatiu ha deixat de tenir revisions i noves actualitzacions de seguretat, suport i de contingut tècnic. Això es tradueix en què els equips que segueixin funcionant amb Windows XP són més vulnerables davant qualsevol tipus de ciberamenaza.

Kaspersky-2015

Aquest sistema operatiu té més de 12 anys d'antiguitat i en el mes de gener encara el 18% dels equips informàtics de tot el món funcionaven amb Windows XP, segons dades de Kaspersky Security Network. Els usuaris poden seguir utilitzant aquest sistema operatiu després de la finalització del suport; però, en no rebre actualitzacions automàtiques de seguretat, els seus ordinadors ara són més vulnerables ia més no tindran cap possibilitat de ser parcheados.

 

A les vulnerabilitats del sistema operatiu se sumen les causades per les aplicacions que també han deixat de desenvolupar les seves versions per a Windows XP. Aquests programes es convertiran en una altra porta d'entrada per infectar l'equip, augmentant les possibilitats de rebre un atac.

Des Kaspersky Lab asseguren que només tenint una solució de seguretat que utilitzi tecnologies proactives per defensar d'amenaces noves i desconegudes es garanteix la protecció dels equips amb Windows XP. En canvi, els antivirus bàsics basats principalment en l'exploració de malware conegut són insuficients. En qualsevol cas, l'ús d'un antivirus hauria de ser un recurs provisional ja que aquest tipus de programari deixarà de treballar per a Windows XP tard o d'hora.

"No hi ha dubte que el canvi a un sistema operatiu nou és un inconvenient a causa del cost que això suposa tant per als usuaris com per a les empreses, però utilitzar Windows XP serà cada vegada més insegur i el risc derivat d'un atac podria superar el preu d'instal·lar un de nou ", afirma David Emm, analista de malware de Kaspersky Lab.

No obstant això, els experts de Kaspersky Lab han creat una llista de consells per estar tots aquests usuaris que de moment no abandonaran Windows XP:

En el cas de les empreses, si han de seguir amb XP per diferents raons, com la no compatibilitat d'alguns programaris amb els nous, és recomanable instal · lar un pack sencer d'actualitzacions de Windows Update.

La major part de les amenaces vénen de la Xarxa. És recomanable desconnectar Internet de tots els equips o, almenys, reduir al mínim la connexió.

No utilitzar els productes de Microsoft per a Internet de llar, com Windows Mail o Internet Explorer i instal · lar aplicacions externes com Google Chrome o Mozilla Firefox


Deshabilitar Java i Flash. Si aquestes aplicacions són importants per a algunes operacions de l'equip, cal desactivar almenys el seu llançament automàtic. El mateix cal fer per a Adobe Reader, ja que els arxius PFD són una porta d'entrada per als cibercriminals molt freqüent.


Per a una major protecció, és recomanable limitar el nombre d'aplicacions autoritzades a un llistat de programes de confiança i bloquejar qualsevol programari que es trobi fora d'ella.


Els productes de Kaspersky Lab continuaran amb el suport per a Windows XP tot i el final del suport de Microsoft. La llista de solucions de seguretat que permetran mantenir la compatibilitat amb aquest sistema operatiu són Kaspersky Endpoint Security 10 i les versions actuals i futures de Kaspersky Anti-Virus i Kaspersky Internet Security.

Promoción Impresoras Brother Octubre 2014
Wifi. Ampliació cobertura. Powerline. Experts en W...

Ofertes Especials

ofertes nadal 2018 stp

Els més vistos

WIFI
Ubicación fexibleEl reducido tamaño del dispositivo y su montaje en pared hacen que sea fácil de instalar y mover con gran flexibilidad. Una vez conectado con un router existente, sólo tiene que desen...
10959 Hits
NAS, CAJAS MULTIMEDIA, SISTEMAS CLOUD
La apariencia externa de un NAS es la de una pequeña caja con unas dimensiones que dependen de sus características finales, principalmente del número de discos duros que podemos utilizar en él. El dis...
10449 Hits
NAS, CAJAS MULTIMEDIA, SISTEMAS CLOUD
  Este equipo de almacenamiento NAS Cloud ShareCenter™ de dos bahías le permite compartir documentos y contenido multimedia, como fotos, música y vídeos en su red doméstica o en internet. Me...
10377 Hits
ANDROID
 Cuando inicies la función Smart de tu televisor o hayas instalado tu dispositivo Smart TV de NPG, aparecerá este escritorio de aplicaciones ya instaladas, para que disfrutes desde el primer mome...
10046 Hits
ORDENADORES
Las Mejores Ofertas en ORDENADORES Y PORTÁTILESDE  SEGUNDA MANO1 AÑO DE GARANTIAREGALO LICENCIA WINDOWS 7, DESDE 189€ iva incl. Perfecto Estado....
7620 Hits
TELEFONIA
 Altanetica abrece un servicio único y flexible. Puedes contratarlo como quieras y desde donde quieras.Puedes utilizarlo desde cualquier lugar con cobertura Altanetica: desde tu casa, desde tu ne...
7082 Hits
PROGRAMAS DE GESTIÓN, TPV, CONTABILIDAD, LABORAL
                             SIOGES / one y SIOGES / pro SIOGES se puede adquirir en dos versiones diferentes: La versió...
7064 Hits
ANDROID TABLETS
 Modelo: LL-ATV-2 Especificaciones:- CPU: A9 DUAL CORE Rockchip RK 3066 1.Ghz x2- GPU: 4GPU (Mali 400) 2D/3D Open GL- Sistema operativo: Android 4.1- DDR RAM: 1 GB - Nand Flash: 8 GB- Dispos...
6189 Hits

¿Podem ajudar-te?

Truca'ns al  

972 314 005

Horari: Dilluns a Divendres 9:30 a 13 / 16:30 a 20:00. Dissabtes de 10 a 13 h.

Envia'ns un e-mail

Envia la teva consulta omplint un senzill formulari

 

Enviar un correu electrònic