fbpx
Seguir
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

www.stp.cat/blog

Blog STP, Noticias sobre Informática, Tecnología, Programas, Seguridad, Servicios, Internet, Wifi, Videovigilancia, Telefonía, Adsl, Android, Iphone, Juegos, Ofertas especiales en Informática.
Tamaño de fuente: +
1 minute reading time (192 words)

Nou Disseny Web professional Mallorca Pladur

Serveis Telematics és una empresa especialitzada en el disseny i desenvolupament de pàgines web per a tot tipus de negocis. Recentment ha realitzat un nou projecte de disseny web complet per a l'empresa Mallorca Pladur, una companyia dedicada a la instal·lació de pladur i altres materials de construcció.

El disseny web de Mallorca Pladur s'ha realitzat amb les darreres tecnologies, com ara HTML5, CSS3 i JavaScript, per garantir una bona experiència d'usuari i una adaptació òptima als dispositius mòbils. A més, s'ha creat el contingut textual i visual de la pàgina web, utilitzant eines d'intel·ligència artificial per generar textos originals i atractius que descriguin els serveis i els productes de l'empresa. A més, s'han optimitzat les imatges per millorar la velocitat de càrrega i el posicionament web.

Per últim, Serveis Telematics ha realitzat el SEO per a Google i Bing, aplicant les millors pràctiques i estratègies per millorar la visibilitat i el trànsit orgànic de la pàgina web de Mallorca Pladur. D'aquesta manera, s'ha aconseguit que l'empresa tingui una presència online professional i moderna, que permeti captar més clients i augmentar les seves vendes.

mallorcapladur.es

disseny WEB palamos

 

Més informació disseny professional Web

 

Disseny pagina web : Progat Palamós i Sant Joan
Disseny pagina web : Property Management Unique

¿Podem ajudar-te?

Truca'ns al  

972 314 005

Horari: de 9:30 a 13 i de 16:30 a 20 de dilluns a divendres i dissabtes de 10:30 a 13 h

Envia'ns un e-mail

Envia la teva consulta omplint un senzill formulari

 

Enviar un correu electrònic

Consultes per Whatsapp

Envia'ns un Whatsapp  

972 314 005