fbpx
Seguir
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

www.stp.cat/blog

Blog STP, Noticias sobre Informática, Tecnología, Programas, Seguridad, Servicios, Internet, Wifi, Videovigilancia, Telefonía, Adsl, Android, Iphone, Juegos, Ofertas especiales en Informática.
Tamaño de fuente: +
4 minutes reading time (752 words)

Nou Smartphone Econòmic Innjoo, una bèstia que ve per revolucionar "el mercat europeu"

Parlem d'un dispositiu ben construït, amb un disseny elegant i una presentació que ha estat cuidat al detall.

ONE
MÉS QUE UNA SORPRESA

one overview1

 

InnJoo ONE és el nou model dissenyat per Innjoo i podem assegurar que és completament nou en tots els sentits. Amb un marc de metall i vidre magníficament dissenyat, tot combina perfectament amb el vidre de la pantalla HD de 5.0 polzades. El disseny dels components interns assegura un terminal més prim, més lleuger i més potent. Aquest és el Innjoo ONE, el nou dispositiu que incorpora un sorprenent programari perfeccionat. InnJoo ONE, ¡Més que una sorpresa!

 

one innjoo smartphone 3g 4g stp cat

 

PVP OFERTA:   NOTE 3G 5.5" :  169 € - SMARTPHONE INNJOO NOTE PRO 3G NEGRE - BLANC -  OCTACORE - 16GB - 2GB RAM

Més informació Fabricant NOTE PRO

PVP OFERTA:   ONE   3G 5"    :  214 € - SMARTPHONE INNJOO ONE 3G NEGRE - BLANC -  OCTACORE - 16GB - 2GB RAM

PVP OFERTA:   ONE   4G 5"    :  239 € - SMARTPHONE INNJOO ONE 3G NEGRE - BLANC -  OCTACORE - 16GB - 2GB RAM

Més informació Fabricant ONE     -   Garatía i suport Espanya

 

Fabricant que aterra al mercat europeu des de Dubai, amb una proposta força interessant en forma de smartphone dirigit a la gamma econòmica: el Innjoo One. Les expectatives de la signatura de Dubai són altes, i de fet ells mateixos defineixen l'Innjoo One com "una bèstia que ve per revolucionar" el mercat europeu

En el cas del model superior muntarà un MediaTek MT6752 per LTE (OCTA-CORE CORTEX A53 a 1.7 GHz, processador de vuit nuclis i arquitectura de 64 bits, mentre que el model 3G incorpora el més modest MT6592, també octa-core però en 32 bits i sense mòdem 4G.

one innjoo smartphone overview2

smartphone innjoo caracteristicas

 

El nou disseny
La sorpresa que es pot mesurar


Ens preocupem per cada mil·límetre i per cada mil·ligram. La millora contínua i l'estricte control de qualitat de tots els components dóna com a resultat un terminal de gruix màxim de 6.9mm i amb un pes de només 123g.

 

one overview11

 

one overview13

 

Pantalla impressionant
Colors més naturals


La pantalla d'alta definició de 720p (HD) manté el color natural en cada píxel. Amb tecnologia IPS, que no només reprodueix els colors el més proper a la realitat, sinó que també proporciona una increïble lluminositat i visibilitat a l'aire lliure, fins i tot en les condicions més extremes.

one overview27

 

Octa-core
Potència i Eficiència


ONE assegura una connexió súper ràpida a través de la xarxa LTE 4G / 3G. Equipat amb processador Octa-core MTK, proporciona un alt rendiment mentre que consumeix poca energia. Amb una alta velocitat en tots els sentits, es pot gaudir del telèfon intel·ligent 5.0 polzades eficient.
(* Característiques del ONE HD LTE)

one overview14

 

 

Bateria que estalvia energia
Manera intel·ligent d'estalvi


ONE soluciona un problema comú als dispositius Android, i és el seu consum ràpid d'energia. Amb el mòdul d'estalvi d'energia intel·ligent, es controla el funcionament de manera automàtica de les diferents aplicacions. Disposaràs de més i més temps amb la seva bateria de 2600mAh.

 

one innjoo smartphone overview29

 

La càmera
Nascuda per capturar els teus moments


InnJoo ONE posseeix una càmera principal d'13MP optimitzada amb obertura F2.0 i una càmera de 5 megapíxels frontal millorada amb 88 ° de lent gran angular. Permet uns resultats extraordinaris en tot tipus de condicions lumíniques, disposa de maneres de captura contínua, gravació de vídeo HD, detecció i millora de rostre i Auto foto (Selfie).

one overview17

 

Més alt i més clar
Micròfons duals per eliminar el soroll


ONE ofereix un volum de 20% més gran que els dispositius normals. Amb la tecnologia lliure de soroll (RNS EXCLUSIVE), et garanteixes un nivell de so fantàstic. Alhora, els micròfons duals amb entrada d'àudio més definida, proporciona una increïble experiència en les teves trucades.

 

 

Sistema Personalitzat Innos,
Gaudeix del teu telèfon InnJoo


Amb unes elegants pantalles de bloqueig, amb varietat de funcions i contínuament actualitzat, el sistema operatiu Innos, proporciona una experiència única d'usuari. D'altra banda, incorpora una sèrie d'aplicacions molt útils que faran que gaudeixis encara més del teu dispositiu InnJoo. El teu viatge per internet juntament amb el teu InnJoo!

innjoo sistema innos

 

 

Elaboració del marc completament de metall.


Hem triat un aliatge d'alumini com el material del marc seguint tècniques avançades, incloent raig de sorra, cant bisellat, esmaltat, tall de diamant ... per tant, finalment obtenim un cos ultra-prim amb vores brillants. Amb això perseguim una combinació de força i disseny a l'última moda.

 

Veure el vídeo

 

Preus en oferta i fins a final d'existències

 

 

 

Swartwatch Rellotge amb Android, InnWatch, preu i ...
Nou Disseny Web. Jardineria Roses Roca. Disseny,co...

¿Podem ajudar-te?

Truca'ns al  

972 314 005

Horari: de 9:30 a 13 i de 16:30 a 20 de dilluns a divendres i dissabtes de 10:30 a 13 h

Envia'ns un e-mail

Envia la teva consulta omplint un senzill formulari

 

Enviar un correu electrònic

Consultes per Whatsapp

Envia'ns un Whatsapp  

972 314 005