fbpx
Seguir
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

www.stp.cat/blog

Blog STP, Noticias sobre Informática, Tecnología, Programas, Seguridad, Servicios, Internet, Wifi, Videovigilancia, Telefonía, Adsl, Android, Iphone, Juegos, Ofertas especiales en Informática.
Tamaño de fuente: +
2 minutes reading time (445 words)

Nous TPV Android. Punt de venda. Programa Siodroid

El TPV Android - L'alternativa real - Especial TPV'S

Des de fa cinc anys la tendència s'ha anat incrementant en favor d'aquests terminals, cada vegada més fiables, amb tecnologia tàctil capacitiva i amb processadors que no tenen res a envejar als seus homòlegs en Windows.

La majoria de fabricants de TPV professional no volen deixar escapar aquesta oportunitat i tots ofereixen solucions Android. La facilitat amb la qual es poden integrar perifèrics i la mobilitat són els punts forts a tenir en compte, ja que obren un camp de mercat on els TPV mai abans havien arribat.

Tenim disponibles solucions completes sota el nom SIODROID POS que inclouen tot el maquinari i programari necessaris per a la instal·lació bàsica de terminals

DESCARREGAR OFERTES MENSUALS I MODELS TPV

 

Durant aquests dies rebrem les primeres unitats del nou terminal  Android SUNMI T1.

Aquest terminal destaca pel seu disseny compacte i elegant, amb impressora tèrmica de 80mm integrada d'alta velocitat, pantalla tàctil capacitiva True Flat de 14" i el seu processador Octacore Qualcomm ARMv8.

tpv android sunmi t1

tpv android sunmi t1 caracteristicas

 

El programari SIODROID CASHR està orientat a tot tipus de negocis i mitjançant uns senzills passos de configuració es pot gestionar tota la programació de les dades. Permeten la connexió de diferents perifèrics com balances, lectors de codi de barres, impressores de cuina, etc.

Es pot actualitzar la llicència del programari per poder activar més funcions com el control d'estoc, estadístiques avançades o crear xarxes amb altres terminals.

Aquestes són les solucions que oferim:

TPV siodroid pos h14

Terminal Android de 14" CITAQ H14 que inclou impressora de tiquets tèrmica de 80mm, calaix portamonedes i programari SIODROID CASHR.

Aquest és un terminal d'alt rendiment, ideal per a negocis que requereixin d'un servei ràpid com bars i restaurants. La seva pantalla plana la protegeix de l'entrada de pols i líquids de la mateixa manera que la seva impressora de sortida frontal.

 

tpv siodroid pos 6800

Terminal Android de 10" POS 6800  que inclou impressora de tiquets tèrmica de 57mm, calaix portamonedes i programari SIODROID CASHR.

Aquest terminal és ideal per a petits establiments d'hostaleria i per a botigues de retail. Amb l'opció de lector de codi de barres ens permet gestionar una gran base de dades d'articles.

 

tpv terminal siodroid pos v1

Terminal Android de 5.5" SUNMI V1 que inclou impressora de tiquets tèrmica de 57mm i programari SIODROID CASHR.

La solució ideal per a mercats ambulants, terrasses i repartidors amb servei a domicili. La seva llarga durada de bateria la fa perfecta per a suportar llargues jornades de treball.

 

Video Configuració inicial programa SIODROID

 

DESCARREGAR OFERTES MENSUALS I MODELS TPV

Més Informació Programa Sioges (windows) -  Siodroid (Android)

 

Venda de tots tipus de TPV, suport tècnic directe.  Tel. 972 314 005

 

Festa Major de Palamós 2017. Tancat del 23 al 26 d...
Super Ofertes en Mòbils, Tablets i Portatils. Leno...

¿Podem ajudar-te?

Truca'ns al  

972 314 005

Horari: de 9:30 a 13 i de 16:30 a 20 de dilluns a divendres i dissabtes de 10:30 a 13 h

Envia'ns un e-mail

Envia la teva consulta omplint un senzill formulari

 

Enviar un correu electrònic

Consultes per Whatsapp

Envia'ns un Whatsapp  

972 314 005