fbpx
Seguir
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

www.stp.cat/blog

Blog STP, Noticias sobre Informática, Tecnología, Programas, Seguridad, Servicios, Internet, Wifi, Videovigilancia, Telefonía, Adsl, Android, Iphone, Juegos, Ofertas especiales en Informática.
Tamaño de fuente: +
2 minutes reading time (370 words)

Nova Residència de Gent Gran PALAMÓSmar

La nova Residencia PALAMÓSmar contracta els serveis de Serveis Telemàtics Palamós per la instal·lació i manteniment dels equips informàtics, solució completa de wifi a tot l’edifici amb equips profesionals Tp-Link Omada, centraleta virtual IP amb la tecnologia i potencia Asterisk, instal.lació programa de facturació Informàtica 3 i assessorament en tots els serveis informàtics

Visitar web            :    palamosmar.com

Situació, imatges  :    Google Maps

residencia palamosmar informatica serveis telematics palamos

 

Al Juliol de 2021 ha inaugurat la nova residència de gent gran al centre de Palamós, un centre de dia en què utilitzaran el mar com a espai terapèutic. El centre està a prop de la platja i s'ha aixecat sobre un edifici de més de 50 anys al centre de la població. La residència té més de 2.000 metres quadrats i està dividit en quatre pisos. Les habitacions estan en els pisos superiors i a la planta principal hi ha la recepció y el menjador, la cuina i les sales de visita. La residència tindrà una capacitat de 44 persones, tot i que podria créixer fins a 63, tindrà 36 habitacions. A més, el nou centre generarà 35 llocs de treball.


L'edifici s'ha dissenyat amb una clara línia mediterrània en què s'ha primat la llum natural i també els espais oberts i diàfans. Hi haurà zones comunes i un jardí interior. També hi haurà biblioteca, sales de rehabilitació, perruqueria i espais de culte. En el dia a dia, els treballadors oferiran banys al mar supervisats als usuaris i altres activitats d'interacció social..

 

 

Serveis instal.lats

Solució completa de wifi a tot l’edifici amb equips profesionals Tp-Link i el sistema Omada.
Mès informació serveis wifi

Centraleta virtual IP amb la tecnologia i potencia Asterisk, les millors tarifes i servei personalitzat per empreses.
Mès informació Centraletes IP per empreses

Instal.lació Servidor i equips informatics, instal.lació equips de xarxa, connexions, instal.lació telefonia mobil conectada a la centraleta i porters. Suport i assessorament

 

Instal.lació programa de facturació Informàtica 3
Mès informació Programes de Gestio, Facturació o Comptabilitat

 

Alta a google i posicionament.
Mès informació

 

Si esteu interessats en algun dels nostres serveis ens podeu trucar al   972 314 005 o enviar un WhatsApp al mateix número.

 

 

Programes de Facturació. Comptabilitat. Fàcil i àg...
Xarxes Wifi Ràpida i potent amb Omada de Tp-link a...

¿Podem ajudar-te?

Truca'ns al  

972 314 005

Horari: de 9:30 a 13 i de 16:30 a 20 de dilluns a divendres i dissabtes de 10:30 a 13 h

Envia'ns un e-mail

Envia la teva consulta omplint un senzill formulari

 

Enviar un correu electrònic

Consultes per Whatsapp

Envia'ns un Whatsapp  

972 314 005