fbpx
Seguir
Catalan English French Russian Spanish
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

www.stp.cat/blog

Blog STP, Noticias sobre Informática, Tecnología, Programas, Seguridad, Servicios, Internet, Wifi, Videovigilancia, Telefonía, Adsl, Android, Iphone, Juegos, Ofertas especiales en Informática.
Tamaño de fuente: +
4 minutes reading time (780 words)

Control horari. Dispositius per portar el registre dels treballadors

Una eina fàcil i econòmica de control d’hores dels empleats

Venda i instal·lació de tot tipus de Lectors i Software de Control Horari y Presència per a Empreses. Control d'Accessos. Fàcil i senzill. Programari gratuït.

instala control presencia anviz zkteco hysoon secureid stp

Gestioni eficaçment els horaris i hores treballades dels seus treballadors

 

S'aprova el Reial Decret que farà fitxar a tots els treballadors.

El Govern va aprovar el passat divendres 8 de març de 2019 el Decret Llei que obliga a les empreses a tenir un control del registre horari dels treballadors, la seva aprovació s'ha publicat el 12 de març del 2019 al Butlletí Oficial de l'Estat .

El RD-Llei 8/2019 acull en el capítol III (article. 10) que es modifica l'article 34 de la Llei de l'Estatut dels Treballadors en el novè apartat amb el següent text:

 

9. L'empresa ha de garantir el registre diari de la jornada, que ha d'incloure l'horari concret d'inici i finalització de la jornada de treball de cada persona treballadora, sense perjudici de la flexibilitat horària que s'estableix en aquest article. Mitjançant negociació col·lectiva o acord d'empresa o, si no, decisió de l'empresari amb la consulta prèvia amb els representants legals dels treballadors a l'empresa. L'empresa conservarà els registres durant quatre anys i romandran a disposició de les persones treballadores, dels seus representants legals i de la Inspecció de Treball i Seguretat Social. 

 

Obliga a establir un control horari en totes les empreses espanyoles en un termini de 2 mesos des de la seva publicació al BOE. A més, la Llei exposa que les empreses han de tenir guardat els registres dels seus treballadors durant els següents 4 anys, així com els seus respectius horaris, ja que aquests podran ser requerits en qualsevol inspecció de treball, sembla indispensable que es faci a través d'un sistema digital.

 

Amb aquesta proposta i aprovació, el Govern pretén realitzar un control més intens mitjançant les inspeccions de treball sobre el registre de les hores extraordinàries, tractant de garantir els drets dels treballadors, intensificant les sancions en aquesta matèria, que seran aplicades de forma individual per cada treballador afectat.

 

 

La reforma de Llei s'aplica també a les persones amb una jornada laboral flexible, això figurarà en el seu contracte i haurà de registrar la seva entrada i sortida del seu lloc de treball. Posteriorment es podrà avaluar les hores treballades mensuals i que segons el conveni es pugui decidir si s'han realitzat o no hores extres que s'hagin de cotitzar de forma independent.

 

En definitiva, sembla que ningú està exempt d'aquesta nova normativa, de manera que s'acosten canvis en la forma de treballar en les persones, que ara amb la jornada laboral controlada i la imposició d'horaris, podran canviar les negociacions entre empresa i treballador.

 

Comparteix! No oblidis que una deixadesa en aquesta tasca del control horari pot suposar una sanció per part d'Inspecció de Treball.

 

Serveis Telemàtics Palamós ofereix diferents solucions que s'adapten a la nova normativa des d'una gamma bàsica com Hysoon, passant pel programari més complet de ANVIZ fins a altres opcions més professionals com són SekureID, amb la seva plataforma en línia en el núvol que permet fitxar a través d'aplicació mòbil, navegador web o terminal, i ZKTeco per a projectes més avançats. Amb programes gratuïts

 

control de presencia anviz a380 w1 id stp

 

control de presencia zktecozk ua150 zk us10c stp

control de presencia zk zpad plus vf280 stp

control de presencia sekured id sk t200 sk t250 stp

 

1  Disposa d'una versió App en versió Android i IOS / Apple.

2  Disposa d'un sistema de fitxatge digital, a través d'App i Web, sent molt senzill el seu ús per part de l'empleat.

3  Els treballadors poden disposar de tota la informació de la jornada laboral, calendari laboral.

4  A més, pot ser integrat amb terminals de fitxatge (biometria, reconeixement facial ...)

5  Permet una creació il·limitada d'horaris fixos, flexibles, rotatius.

6  Transforma l'excés de jornada en hores extres per a treballadors a temps complet i hores complementàries per a treballadors a temps parcial.

7  Permit l'emissió dels llistats oficials que pot sol·licitar la Inspecció de treball.

 

 marcas control accesos presencia zkteco anviz xsecurity safire hysoon sekure id stp

 

MAXIMA CONFIGURACIÓ DISPONIBLE
Els programari dels fabricants que distribuïm com poden ser: Anviz, ZKTeco, Hysoon i SekureID permeten la configuració de diferents horaris com departaments d'una forma senzilla. A més són capaços de configurar de forma precisa les hores extres, ajustant així a la nova normativa de control de presència.

 

QUALSEVOL TIPUS DE IDENTIFICACIÓ
Els productes oferts per Serveis Telemàtics Palamós permeten diferentes formes d'identificació, per reconeixement facial amb doble sensor, que evita el frau a través d'una fotografia, a través d'empremta dactilar aplicant un algoritme sense guardar la imatge de la pròpia empremta o pels mètodes més habituals , com són targetes o a través d'un PIN.

control presencia cerraduras accesorios stp

 

Mès informació :

972 314 005

Contacte

 

Nou Disseny Web Clínica Dental Artés + Seo Google ...
Wifi sense interrupcions, gran potència, sistema M...

Ofertes Especials

ofertes nadal 2018 stp

Els més vistos

WIFI
Ubicación fexibleEl reducido tamaño del dispositivo y su montaje en pared hacen que sea fácil de instalar y mover con gran flexibilidad. Una vez conectado con un router existente, sólo tiene que desen...
11057 Hits
NAS, CAJAS MULTIMEDIA, SISTEMAS CLOUD
  Este equipo de almacenamiento NAS Cloud ShareCenter™ de dos bahías le permite compartir documentos y contenido multimedia, como fotos, música y vídeos en su red doméstica o en internet. Me...
10551 Hits
NAS, CAJAS MULTIMEDIA, SISTEMAS CLOUD
La apariencia externa de un NAS es la de una pequeña caja con unas dimensiones que dependen de sus características finales, principalmente del número de discos duros que podemos utilizar en él. El dis...
10541 Hits
ANDROID
 Cuando inicies la función Smart de tu televisor o hayas instalado tu dispositivo Smart TV de NPG, aparecerá este escritorio de aplicaciones ya instaladas, para que disfrutes desde el primer mome...
10192 Hits
ORDENADORES
Las Mejores Ofertas en ORDENADORES Y PORTÁTILESDE  SEGUNDA MANO1 AÑO DE GARANTIAREGALO LICENCIA WINDOWS 7, DESDE 189€ iva incl. Perfecto Estado....
7671 Hits
TELEFONIA
 Altanetica abrece un servicio único y flexible. Puedes contratarlo como quieras y desde donde quieras.Puedes utilizarlo desde cualquier lugar con cobertura Altanetica: desde tu casa, desde tu ne...
7273 Hits
PROGRAMAS DE GESTIÓN, TPV, CONTABILIDAD, LABORAL
                             SIOGES / one y SIOGES / pro SIOGES se puede adquirir en dos versiones diferentes: La versió...
7175 Hits
ANDROID TABLETS
 Modelo: LL-ATV-2 Especificaciones:- CPU: A9 DUAL CORE Rockchip RK 3066 1.Ghz x2- GPU: 4GPU (Mali 400) 2D/3D Open GL- Sistema operativo: Android 4.1- DDR RAM: 1 GB - Nand Flash: 8 GB- Dispos...
6250 Hits

¿Podem ajudar-te?

Truca'ns al  

972 314 005

Horari: Dilluns a Divendres 9:30 a 13 / 16:30 a 20:00. Dissabtes de 10 a 13 h.

Envia'ns un e-mail

Envia la teva consulta omplint un senzill formulari

 

Enviar un correu electrònic