fbpx
Seguir
Catalan English French Russian Spanish
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

www.stp.cat/blog

Blog STP, Noticias sobre Informática, Tecnología, Programas, Seguridad, Servicios, Internet, Wifi, Videovigilancia, Telefonía, Adsl, Android, Iphone, Juegos, Ofertas especiales en Informática.
Tamaño de fuente: +
3 minutes reading time (548 words)

Wifi sense interrupcions, gran potència, sistema MESH

Encara tens zones de la casa en què el senyal del Wifi és feble o no arriba? Amb la tecnologia mesh et crea una xarxa mallada WiFi entre els seus nodes que es distribueix fins als 100, 200, 300 o 500 m2 (depenent del model), eliminant les zones mortes sense WiFi de la seva llar.

soluciones mesh wifi tenda 1


Disposem de tot tipus de dispositius i preus, donem suport i assessorament

soluciones mesh wifi tenda video stp


Experiència gaming i de streaming simultània

La intel·ligència Smart QoS localitza intel·ligentment l'ample de banda per assegurar una experiència ininterrompuda de streaming, descàrregues, gaming i vídeo xat a la vegada.

soluciones mesh wifi comparativa stp 1

soluciones mesh wifi comparativa stp 2Els sistemes WiFi Mesh han arribat per quedar-se i ajudar-nos a esprémer al màxim les connexions de fibra òptica que cada vegada ofereixen més velocitat. Sent el WiFi el principal punt feble de la majoria de les llars, aquests sistemes milloren la cobertura i el rendiment de la connexió sense fils.

Els avantatges d'aquests sistemes, explicades a grans trets, passen per permetre'ns tenir cobertura WiFi a cada racó de la casa utilitzant diversos punts d'accés que funcionen realment com un únic. El sistema està muntat de tal manera que l'anar canviant de punt d'accés és una cosa transparent per a l'usuari. 
soluciones mesh wifi comparativa stp 4


Wi-Fi mesh: solucionant els problemes de cobertura sense concessions
Hi ha una gran varietat de solucions per a aquests problemes, com tirar cables Ethernet per un sòcol, façana o tub corrugat; utilitzar un PLC per transmetre el senyal a través de la presa de corrent; utilitzar repetidors o extensors WiFi, ja siguin al seu torn per WiFi o per Ethernet.

Per sort, la tecnologia avança per fer front a les necessitats dels usuaris, i un dels últims invents els trobem amb el WiFi mesh, la traducció en espanyol és WiFi xarxa mallada, els routers amb WiFi en malla compten amb diversos dispositius satèl·lit que permeten amplificar el mateix senyal WiFi, de tal manera que ampliem la seva cobertura sense haver d'estar canviant de punt d'accés. Aquests punts es comuniquen tots entre si, i operen com una malla interconnectada, d'aquí el nom de WiFi en malla.

tenda mesh nova mw5 atravesar paredes stp

Avantatges d'utilitzar WiFi o WiFi Mesh
Tingues WiFi a tota la teva casa
Si tens una casa gran amb diverses plantes, o un pis amb molts metres quadrats, i el WiFi ha de passar per diversos murs i portes, llavors un router en malla és el millor que pots comprar. Hi ha routers mallats que vénen amb kits de 2,3,4,5 satèl·lits, podent arribar a muntar fins a un total de 10, podent estendre el WiFi a distàncies abans inimaginables.

tenda mesh optimizacion paredes amplificador wifi stp

Són molt millor que els repetidors i els amplificadors
No ho negarem; els repetidors WiFi són l'opció més barata. El problema és que la velocitat del WiFi es redueix significativament i obliguen a canviar manualment de punt d'accés si canviem d'habitació o planta. A més, la millora de cobertura tampoc és molt bona.

tenda mesh antenas wifi gran capacidad stp

Millors aplicacions per gestionar el router
Una de les pegues dels routers actuals és que el web per manejar-los és poc intuïtiva, davant dels nous routers que inclouen completes aplicacions per controlar el router fins i tot quan estem fora de casa. Els routers en malla, en ser nous inclouen sempre una aplicació que ens permet controlar tots els aspectes de la connexió.

tenda mesh beamforming ampliar wifi stp

tenda mesh traspaso muros ampliar wifi stp

 

Mès informació : 972 314 005 - Contacte

 

 

Control horari. Dispositius per portar el registre...
SPC revoluciona la Llar Intel·ligent amb una innov...

¿Podem ajudar-te?

Truca'ns al  

972 314 005

Horari: Dilluns a Divendres 9:30 a 13 / 16:30 a 20:00. Dissabtes de 10 a 13 h.

Envia'ns un e-mail

Envia la teva consulta omplint un senzill formulari

 

Enviar un correu electrònic